Помощ! Гаджето ми се влюби в известна личност

2016-06-06 13:51:00
Помощ! Гаджето ми се влюби в известна личност
снимка: StockPhotos

Пъзели с лика на любимия актьор, тениски с любимата банда, чаша с любимия певец, ключодържател с любимия модел, плакати по стените, драсканици в тетрадките, километрично хистъри в браузъра, което следи любимата известна личност... Звучи ли ви познато?

 

Ако и вашата приятелка е влюбена в някой голям, успял и известен на всички, значи сте на правилното място. Хубавото е, че няма място за притеснения.

 

 

Нещата се случват така: първо виждате интерес в думите ѝ, докато ви разказва за поредната му медийна изява; после виждате пламък в очите ѝ, докато гледа поредния трейлър на новия му филм, а накрая не спира да говори само и единствено за него. Без значение кой е Той този път – Джони Деп, Орландо Блум, Брад Пит, Крис Хемсуърт, Робърт Дауни, Ченинг Тейтъм или Иан Сомърхолдър... Наистина, буквално няма значение. Защото колкото и да го обича тя, толкова той е недостъпен за нея.

 

Винаги в живота на някое момиче настъпва момент, когато тя се прехласва по някой красавец от Холивуд. Нормално е, все пак има причина те да са богати, известни и много, много красиви. Те са само мечтани образи, модерни, популярни и доста коментирани. Те са на всеки билборд и във всяка реклама.

 

Наистина е дразнещо любимата ви да не спира да мисли за поредната тийн-сензация. Но не забравяте ли нещо и вие? Не сте ли вие онзи, който в действителност ѝ прави закуска в леглото? Не целува ли вас по бузата за добро утро? Не плаче ли на вашето рамо, когато е тъжна? Именно защото това сте вие, затова позволете ѝ да мечтае – не я ограничавайте. Тя винаги ще се връща при вас, макар и само допреди малко отново да е обяснявала колко много иска да нацелува онзи, известния.. Той е там, в медиите, достъпен за всички.. Вие обаче не сте – вие сте онзи специален и единствен за нея; онзи, за когото тя се е борила и с когото иска да остарее.

 

Не я карайте да ревнува, за да си отмъстите – ревността не води до нищо хубаво. Напротив, обичайте я, усмихвайте ѝ се, прегръщайте я силно. Защото колко и да е влюбена в поредния изкуствен мачо, все пак вие сте нейната половинка в реалния свят, където всички живеем. Дори може да я зарадвате – защо не ѝ подарите нещо сувенирно от премиерата на най-новия му филм? Така не само ще я спечелите още веднъж, но и ще си гарантирате, че вниманието ѝ още дълго време ще е приковано във вас и в неочаквания ви жест на обич, а не в хартиения плакат на стената.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия