Странни аномалии по време на женски оргазъм

2016-04-07 15:59:00
Странни аномалии по време на женски оргазъм
Снимка: iStock

Кулминацията по време на секс е достигането на оргазъм. И докато мъжете „свършват“ почти винаги, голяма част от жените срещат трудности с достигането на оргазъм. И освен, че не всички представителки на нежния пол могат да достигнат до вагинален оргазъм, има и доста тежки аномалии, от които страдат някои дами. Кои са те?

 

Болезнен оргазъм – по принцип оргазмът носи само положителни емоции, но е възможно и да бъде болезнен. Болезненият оргазъм не е нещо нормално и показва, че жената има някаква инфекция, нараняване или едометриоза. Затова, ако ти се случи повече от веднъж, задължително посети гинеколога си.

 

 

Липса на вагинален оргазъм – това е проблем, който се среща при много жени. Има дами, които са открили своето „копче за оргазъм“ по други части на тялото си. Причината да не могат да стигат до вагинален оргазъм, а да „свършват“, когато бъдат стимулирани по други части на тялото, е преплитане на нервите.

 

Без никакъв оргазъм – доказано е, че 15% от жените, които правят секс, понякога просто не могат да получат оргазъм. Причините за липсата на върховно удоволствие може да бъдат най-различни – стрес, умора, проблеми със здравето и т.н.

 

Кихащ оргазъм – той се проявява само при някои жени, които кихат, докато са възбудени. Това медицинско състояние е вследствие на преплитане на някои нерви, които регулират възбудата.

 

Оргазмено главоболие – състоянието носи латинското наименование „coital cephalgia“ и обикновено минава без нужда от медикаменти. Има жени, които ги „боли глава“, когато не им се прави секс, а теб те боли, след като си си прекарала страхотно в леглото. Препоръчително е да отидеш на лекар, защото най-вероятно страдаш от ниско кръвно налягане.

 

Безкраен оргазъм – тази аномалия се казва „разстройство на половата възбуда“ и страдащите дами изобщо не се радват, че я имат. Може да ти звучи готино да получаваш оргазми постоянно и навсякъде, но не е. За момента не е измислено лечение на това състояние.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

доказано е, че 15% от жените, които правят секс, понякога просто не могат да получат оргазъм.==================================а останалите са добри актриси


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия