Предимствата да си необвързана

2016-03-31 16:36:00
Предимствата да си необвързана
Снимка: iStock

Повечето необвързани момичета страдат от факта, че си нямат гадже и правят всичко възможно, за да си намерят. И докато търсят, те не осъзнават факта, че всъщност са късметлийки, защото липсата на връзка има много предимства. Кои са те?

 

Няма кой да те ядосва – във всяка връзка има скандали и недоразумения, но когато си нямаш гадже, няма кой да те ядосва и да ти държи сметка къде ходиш и с кого се виждаш. А липсата на негативни емоции определено е хубаво нещо.

 

 

Може да флиртуваш спокойно – не, че докато си имаш гадже не може да го правиш, но тогава съвестта може да започне да те гризе. Сега обаче си свободна и може да правиш, каквото си поискаш.

 

Имаш време за себе си – може свободното си време да го оползотворяваш по по-полезен начин като обърнеш повече внимание на уроците или се запишеш на някакъв допълнителен курс. Също така може да се отдадеш на любимите си хобита и да обръщаш повече внимание на семейството и приятелите си.

 

Може да ходиш на срещи – когато си сериозно обвързана, ти се налага да отказваш срещи от момчета, които иначе са ти симпатични. Когато си нямаш гадже, може да се виждаш с когото пожелаеш, когато искаш.

 

Предстои ти да изпиташ отново вълнуващи емоции около влюбването – това са емоции, които ги има само в началото на връзката и малко преди нея. С течение на времето изчезват и на тяхно място се появяват други, които не са по-лоши, но са по-различни. Но емоциите, свързани с първата целувка, определено са незабравими и вълнуващи.

 

Не е нужно да даваш обяснения – въпреки че и да си във връзка не си длъжна да го правиш, то често се случва гаджето да те разпитва и да му се обясняваш. Е, когато нямаш гадже, няма кой да ти държи сметка.

 

Може да спиш и мързелуваш, колкото си искаш – не е нужно да ставаш рано, за да ходите на пикник в планината или да будуваш до-късно, за да прекарате максимално време заедно. Сега може да си спиш спокойно и да не се притесняваш, че гаджето ти ще ти се разсърди, защото предпочиташ да прекарваш свободното си време в леглото вместо с него.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия