Как да го привлечеш с визията си на първа среща

2016-03-28 16:50:00
Как да го привлечеш с визията си на първа среща
Снимка: freedigitalphotos.net

Когато отиваш на среща с момче, трябва да внимаваш как ще се облечеш/гримираш. В никакъв случай не трябва да прекаляваш и да изглеждаш много предизвикателна, но не е хубаво да бъдеш и невзрачна. Ето няколко любопитни съвета на какво да обърнеш внимание във външния си вид, когато отиваш на първа среща.

 

Кожата. Кожата е важен визуален акцент. Ако искаш безупречен, блестящ тен, мацни коректор върху всяка червенинка и след това база. Отгоре нанеси блестящ фон дьо тен, който е с един тон по-светъл от този, който обикновено използваш. За ориентир изпробвай цвета върху вътрешната страна на китката ти (зона, която обикновено е защитена от слънцето). Накрая нанеси върху фон дьо тена многоцветна прахообразна пудра. Това ще помогне за подсилване на фантастичния и загадъчен ефект. Не слагай руж и бронзант.

 

Погледът. Разбира се, най-важна е емоцията. А, за да направиш очите си с малко грим очарователно секси и предизвикателни, можеш да нанесеш искрящо сини или зелени сенки. Блясъкът създава илюзия за движение, което привлича вниманието на хората. Друг вариант е да използваш блестящо сиви сенки върху клепачите и след това да очертаеш очите си с тъмен молив. Това ще осигури наситеност и настървеност на погледа.

 

 

Устните. Плътни и сочночервени. Мацни кървавочервено червило в средата на устните си и използвай върха на пръста си, за да го размажеш и разнесеш към краищата. Използвай такова с матова текстура, но не прекалявай с количеството, няма да изглежда естествено върху устните ти.

 

Косата. Разрошените коси изглеждат много небрежно секси. Направи леко разрешени вълни. За целта, след като я изсушиш, започни с навиването на кичурите с маша в среден размер. Използвай следната техника: редувай навиването на един кичур навътре, а следващия навън и така докрая, за да са в различни посоки. Това създава леко по-разбъркан ефект, което стои адски секси.

 

Ноктите. Блестящите тъмни нокти са гореща тенденция, която никога не излиза от модата. Пробвай с наситено черно, патладжанено или тъмно сиво. Тези цветове създават впечатление за силна, страстна и секси изкусителка. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия