Нещата, които ще уплашат гаджето ти, когато ти дойде на гости

2016-03-22 16:25:00
Нещата, които ще уплашат гаджето ти, когато ти дойде на гости
Снимка: iStock

Наскоро покани гаджето си за пръв път у дома и се притесняваш дали той би дошъл отново на гости. Мъжете може да са силният пол, но въпреки това се стряскат лесно от неща, които не би предположила, че може да ги уплаши. За да не плашиш гаджетата си и те да идват у вас отново и отново, виж кои са плашещите неща, които е по-добре да махнеш от стаята си:

 

Плюшените играчки – няма лошо да имаш 1-2-3 плюшени играчки, които да са върху леглото ти или някъде из стаята, но той със сигурност няма да се изкефи, ако види, че стаята ти е пълна с плюшени играчки, които си имат имена и ти държиш на тях повече, отколкото на голяма част от приятелите си. Колкото и да не ти се иска, ти вече си пораснала и ти е минало времето за играчки. Така че, ако искаш гаджето ти да те възприема на сериозно, отърви се от излишните плюшени играчки.

 

 

Хаосът – не е нужно да бъде стерилно като в болница, но определено трябва стаята ти да бъде подредена. Мъжете не се възбуждат от безпорядък и мръсотия, така че поддържай стаята си чиста, т.е не дръж мръсните си дрехи в коша за пране до леглото, изхвърли пакетчето от чипс, почисти праха от секцията и т.н.

 

Психологическите ти книжки – жените определено обичат да четат такива книжки, но мъжете не им се кефят особено. Затова е по-добре да ги прибереш някъде, така че гаджето ти да не ги вижда, когато ти идва на гости. За мъжете е странно, че жените четат книги за възпитанието на децата, въпреки че нямат намерение скоро да имат такива и т.н. И за да няма излишни разговори и обяснения колко важни и интересни са тези книги, по-добре ги прибери на сигурно място.

 

Огромният плакат на известна личност – всяка тийнейджърка си пада по готини известни личности, но не е нужно да имаш негови плакати в стаята- Гаджето ти със сигурност няма да се почувства яко, когато влезе и види, че имаш 5 плаката на любимия си изпълнител Джъстин Бийбър, например. Как да му бъде готино да те гушка и целува, докато някой го наблюдава?

 

Твоите бележчици – момичетата обичат да си пишат бележки и да ги залепят на най-различни видни места из стаята си. На теб може да ти изглежда удобно и сладко, но той със сигурност няма да бъде така ентусиазиран. Затова е по-добре да си водиш бележки на смартфона, а не на шарени листчета, залепени из стаята.

 

Снимките на бившия – може да сте се разделили цивилизовано и да сте приятели, но това не означава, че мястото на вашата снимка е на видно място в стаята ти. Гаджето ти със сигурност няма да се чувства добре, гледайки усмихнатата ви и щастлива снимка, разположена на централно място върху бюрото ти. Ако искаш ново гадже – отърви се от спомените за старото.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия