Частите от пениса, които ускоряват пулса му

2016-09-06 11:20:00
Частите от пениса, които ускоряват пулса му
Снимка: freedigitalphotos.net

Може би не обръщаш внимание на това, но пенисът се състои от много ерогенни точки. Не бива при любовната игра да обръщаш внимание само на пениса като цяло и от време на време на тестисите му. Ето колко още ерогенни точки притежава мъжкият полов орган и как да подлудиш партньора, докосвайки ги.

 

Уретрален отвор. Миниатюрното отворче на върха, през което уринира и еякулира. Докосването му ще го възбуди много.

 

Главичката. Върхът на пениса му, който е изпълнен с нерви е и много по-чувствителен от ствола. Първоначално я потъркай в К-точката си без да му позволяваш да проникне в теб. Така ще обостриш сетивата и ще отключиш фантазията му.

 

 

Корона. Изпъкналата заредена с нерви ивичка, която разделя главичката от ствола и заедно с юздичката гарантират страхотна наслада. Изсмучи ментов бонбон точно преди да прикараш езика си около нея за разтапящи тръпки.

 

Френулум. Израстък от кожа точно под главичката. Тази ерогенна зона заслужава огромна част от вниманието ти. Притискай върха на езика си отгоре и издавай силен шум, за да го взривиш с вибрацията.

 

Ствол. Междинната част, която свърза главичката със скротума. Съставен е от цилиндрични сфери, които се уголемяват, когато се изпълват с кръв и кислород. Възседни го и започни да свиваш и отпускаш вагиналните си мускули по време на движенията нагоре-надолу. Неочакваното налягане ще го подлуди.

 

Скротум. Двойната торбичка, която прибира тестисите и е прикрепена на дъното на ствола. За да запази оплодителната способност на тестисите, кожата се разтяга.

 

Тестиси. Двете жлези с размер на орехи, които произвеждат сперма и тестостерон. Имат много нерви, които предизвикват удоволствие и болка. Щом е на път да стигне до оргазъм, ги стисни или дръпни, за да увеличиш удоволствието му (можеш също да ги посмучеш по време на играта). Пипай внимателно и дръж далеч от тях острите си нокти.

 

Перинеум. Най-близката точка до простатата (наричана още мъжката G-точка). Това е нежната кожа между скротума и ануса. Притисни я с пръсти и с кръгообразни движения стимулирай простатата. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия