Любимата му секс поза разкрива характера му

2016-02-26 13:15:00
Любимата му секс поза разкрива характера му
Снимка: iStock

Има много неща, които могат да разкрият характера на човека срещу теб. Едно от тях са позите, в които прави секс. Ако искаш да научиш повече за гаджето си, обърни внимание кои са любимите му секс пози:

 

Кучешката – няма представител на силния пол, който да не си пада по тази поза. Тя събужда животинските му инстинкти и го кара да се чувства като господар. Може да разбереш дали гаджето ти е егоист или се интересува и от твоето удоволствие, като обърнеш внимание дали е пестелив откъм ласки или напротив.

 

 

Лъжички – това е една от най-романтичните пози. Мъжете, които я обичат, ценят семейния уют. Позата включва малко гушкане, малко секс, целувки и сладко заспиване. Тя е изключително подходяща през студените зимни месеци, когато човек иска да остане изцяло под одеалото.

 

Мисионерската – напълно нормално е да я практикувате, ако сте заедно отскоро. Повечето сексуални контакти започват в тази поза, а завършват в друга. Плюсът на тази поза е, че се осъществява зрителен контакт и партньорите са прегърнати през цялото време.

 

Прави – тази поза обикновено се практикува, когато сексът е спонтанен. Мъжете, които са любители на тази поза, са авантюристи по природа, обичат забавленията и да живеят „на ръба“.

 

Ездачка – мъжете, които харесват тази поза, нямат нищо против жената да ръководи. Те нямат комплекси и са уверени в своята мъжественост, затова не се притесняват, когато жената е отгоре.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия