Секс тайни, които мъжете искат жените да знаят

2016-02-25 12:57:00
Секс тайни, които мъжете искат жените да знаят
Снимка: iStock

Мъжете и жените имат тайни, които крият от представителите на срещуположния пол. И в това няма нищо лошо, стига тези тайни да не засягат по някакъв начин партньора ни. И все пак има няколко секс неща, които мъжете искат жените да знаят за тях. Кои са те?

 

Обичат секса заради самия него – като цяло той може да е изключително романтичен, но от време на време му се иска да бъде по-груб с теб. Позволявай му го.

 

Обичат да им се говори – не, не става дума да му говориш празни приказки по цял ден. Мъжете обичат да им се говори по време на секс – мръсни приказки, които ще го възбудят допълнително.

 

 

Обичат комплиментите – не само жените си падат по милите думи и комплиментите. Представителите на силния пол обичат похвалите особено по време на секс, защото голяма част от тях се притесняват за сексуалните си възможности и имат нужда от окуражителни думи от време на време.

 

Страхуват се от близост – интересен е фактът, че момчетата са по-привързани и обичливи от момичетата, когато са тийнейджъри. След това обаче нещата се променят. Затова в никакъв случай не бива да притискаш мъжа, когото харесваш или обичаш. Дай му достатъчно време да свикне с теб и да поиска сам близостта ти.

 

Обичат да ловуват – мъжете обичат да гонят, без значение дали става дума за чужда жена или за собствената им половинка. Затова е добре да се държиш по начин, който му позволява да играе.

 

Обичат да фантазират – господата имат много секс фантазии, но се страхуват да ги споделят на половинката си, защото тя може да се разсърди. Няма смисъл да се цупиш от нещата, които той би опитал в секса. По-добре ако някои от тях ти допадат, опитайте ги заедно.

 

Обичат честността – и жените също го обичат, но това е друга тема. Каквото и да става във връзката ви, ти трябва да си честна с него. Ако имате проблеми в леглото, не се прави всеки път, че те боли глава. По-добре му кажи истинската причина да нямаш желание за секс. Решете проблема заедно като двойка.

 

Обичат да гледат порно – някои жени се сърдят, когато видят, че гаджето им гледа порно или се заглежда по еротични снимки, докато на други не им пука. Бъди от вторите. Гаджето ти не влага нищо, гледайки секси мадами, така че е глупаво да го ревнуваш. Той е мъж и е напълно нормално да гледа и да се възбужда от секси жени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия