Какво трябва да знаеш за мъжете [част втора]

2016-02-15 18:55:00
Какво трябва да знаеш за мъжете [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Почти всяка жена поне веднъж в живота си среща затруднение в общуването с противоположния пол. Най-вероятно трудността идва от различието на двата пола. Ето някои неща, които трябва да знаеш за мъжете и как да приемаш поведението им.

 

За бельото. Дамското бельо въздейства изключително много върху мъжкото либидо, най-вече, когато сутиенът и бикините са от дантела. Но един съвет: не бързай да сваляш връхните си дрехи веднага. Ако още при първата среща го направиш, връзката ви е обречена на неуспех. Първо ще създадеш впечатление на леко момиче и второ той ще загуби интерес доста бързо към теб. Мъжете обичат мистериозността.

 

 

За мъжете краят значи край. Когато любовната връзка приключи, те го приемат като необратимо положение. Докато жените правят всичко възможно това да продължи и не приемат края за такъв.

 

Малките детайли. Ако той не знае какво да прави с ръцете си, прокарва ги през косата си, гали брадичката си и т.н. Това означава, че отчаяно се опитва да те накара да му обърнеш внимание. Ако докосва ръката ти и постоянно се озовава във физически контакт с теб, това отново е сигурен знак, че те иска.

 

Защо не помнят важните за теб неща? Не бързай винаги да му се сърдиш, че е забравил датата, на която сте тръгнали или кога сте се целунали за първи път. Не го прави нарочно.  Мозъчните клетки при мъжете се разстройват по-бързо, отколкото при жените. Най-поразяваните са тези, разположени в зоната на мозъчната кора, от които зависи способността за концентрация. Плюс това мъжете не смятат за прекалено важни тези детайли, ами гледат други.

 

Любовната мъка. Сигурно си мислиш, че щом той не изразява чувствата си, не говори за теб на другите, плачейки и видимо продължава без теб, значи не страда. Всъщност ако един мъж наистина обича, не преживява толкова лесно раздялата. Той страда, но не го показва и преживява всичко вътре в себе си.

 

Как да го познаеш по парфюма? Ако той ухае на лимон: този мъж е дружелюбен, за него приятелите означават много и обича да прекарва свободното си време с тях. Ако има мирис на подправки: той разчита, че силният аромат ще омае жените. Тези мъже са непоправими прелъстители и могат да напуснат живота ти всеки момент, без да кажат нищо. Ако парфюмът му има тежка миризма: този мъж си заслужава да бъде последван навсякъде. Можеш да разчиташ на него и когато ти каже, че ще се обади, значи наистина ще го направи.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

най-вече, когато сутиенът и бикините са от дантела.================================хахаха, най-дразнещото е да видя дантели по нея, без значение отдолу или отгоре


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия