Как да разкараш бившата му приятелка, без да го загубиш?

2016-01-22 15:15:00
Как да разкараш бившата му приятелка, без да го загубиш?
Снимка: iStock

Бившата приятелка на гаджето ти постоянно се увърта около него и на теб ти е писнало от това. Но за да я разкараш, трябва да знаеш защо все още не може да се откъсне от него. Може би още го обича?

 

Най-вероятно връзката им не е приключила по нормалния начин и тя не може да продължи напред, без да сложи точка на техните взаимоотношения. Другата причина да се навърта около него може да бъде, защото му е обидена и иска да му го върне тъпкано. Този начин на мислене е напълно нормален за жена, която смята, че са я зарязали несправедливо и иска да си го върне на този нещастник, наречен още „бившия“. Има и трети вариант – може би наистина са успели да си запазят приятелските си взаимоотношения.

 

Как да разкараш влюбената бивша?

 

Имай предвид, че тя е готова на всичко, за да си го върне. Дори има вероятност да успее да ти влезе под кожата, да станете приятелки, тя да си намери гадже, за да може да излизате по двойки и накрая да разбереш, че гаджето ти отново спи с нея.

Много е важно да не говориш с нея насаме, защото рискуваш да се превърнеш от ядосаното настояще гадже на твоя любим в момиче, което прегръща и утешава бившата му приятелка, която е с разбито сърце и е сгрешила в любовта. Не се поддавай на нейните манипулации, тя го прави нарочно, за да те спечели на своя страна.

 

Как да разкараш обидената бивша?

 

Важно е от началото да знаеш, че тя не е влюбена в бившия ти приятел, а само иска да му отмъсти. Тя мрази както него, така и теб, нищо, че не те познава. За да успееш да я победиш и да я разкараш от хоризонта, ще трябва да се сприятелиш с нея поне за известно време. Започни да я каниш на общи събирания, постарай се обаче винаги да бъдете само двойки и тя да бъде единствената без гадже. Вдигайте тостове за любовта, за двойките и т.н. и всеки път поглеждай към нея със съжаление, че си няма гадже. След такава вечер надали ще иска отново да излезе с вас, но за да прилъжеш и унижиш повторно, може да я излъжеш, че този път ще има едно момче, което си няма приятелка и е проявил интерес към нея. След това извини въображаемия си приятел и я остави да се „пържи“ отново.

 

Как да разкараш момичето, което му е „просто приятелка“?

 

Възможно е двама души, които са имали връзка, след това да останат приятели. Това обаче се случва рядко. Имай предвид, че ако те са просто приятели, има шанс да изгубиш гаджето си заради опитите си да я разкараш от живота му. Ако обаче не можеш да живееш с мисълта, че той си има близка приятелка, която преди му е била гадже, опитай се да я отстраниш. Как да стане това?

 

Като за начало трябва да се сприятелиш с нея и да стоиш възможно най-близо. Това обаче не означава да се конкурираш с нея или да започнеш да я имитираш и да искаш да си приличате. Факт е, че те са се разделили и това не е случайно, така че няма нужда да я имитираш. Към днешна дата ти си жената, която той обича и цени.

 

Да се върнем към стратегията. Стани приятелка с нея и прекарвайте заедно възможно най-много време. Идеята е на нея да не й остава свободно време да си общува с гаджето ти. Тази ситуация може да доведе до две неща – или вие наистина ще станете истински приятелки и ти ще забравиш за ревността, или ще успееш да я спечелиш като приятелка, а след това ще сложиш край на приятелството ви. Това ще я смачка и тя няма да иска да бъде повече в една компания с теб, а това ще е трудно при положение, че се вижда с гаджето ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия