Любопитни факти за секса, които научихме през 2015

2016-01-08 15:15:00
Любопитни факти за секса, които научихме през 2015
Снимка: iStock

Сексът е тема, която вълнува и винаги ще вълнува хората. Без значение от колко време водиш полов живот, със сигурност все още има интересни неща, които може да научиш. Виж кои са най-новите знания за секса, които разбрахме през 2015 година:

 

Лекарството Addyi (женска виагра) се провали, защото има прекалено много странични ефекти.

 

Доказано е, че повечето представителки на нежния пол са или бисексуални, или хомосексуални, но никога не са само хетеросексуални.

 

 

Повечето възрастни си мислят, че днешните тийнейджъри правят много секс, но истината е, че те правят много по-малко в сравнение с предишните поколения.

 

За дамите идеалният размер на мъжкия полов орган е 16 сантиметра.

 

След направено изследвани учените установили, че в 50% от културите по цял свят липсват целувки.

 

Повечето хора се притесняват от болестите, предавани по полов път. Статистиката показва, че рискът човек да умре от автомобилна катастрофа е 20 пъти по-голям, отколкото от секс без презерватив.

 

Представителите на силния пол са привлечени повече от извивката от дупето към гърба, отколкото от размера на самото дупе.

 

Шансът хората в моногамна връзка да се заразят с болест, предавана по полов път, е същата като тази при хората в отворена връзка. Това е така, защото 1 от 4 души изневерява, а неверниците обикновено правят секс без предпазни средства. В същото време хората, които са в отворена връзка, са по-склонни да практикуват безопасен секс.

 

Дамите, които смятат, че си изпразват по време на оргазъм, всъщност неволно уринират.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия