Комплиментите, които мъжете обичат да получават

2015-12-18 14:31:00
Комплиментите, които мъжете обичат да получават
Снимка: Dreamstime

Не само жените обичат да получават комплименти. Представителите на силния пол също обичат да чуват мили неща за себе си. Виж кои са комплиментите, с които ще го спечелиш:

 

„Чувствам се безопасно, когато сме заедно” – всеки мъж се чувства гордо, когато жената до него му каже нещо подобно. Това е така, защото представителите на силния пол имат инстинкт и желание да се грижи за жената до себе си. Знаейки, че се чувстваш в безопасност, когато сте заедно, неговото его нараства.

 

 

"Личи ти, че спортуваш редовно" – мъжете обичат да получават комплименти за външния си вид. Кажи му, че си личи, че е редовен във фитнес залата. Този комплимент със сигурност ще повиши самочувствието му.

 

"Много си секси пред печката" – не му казвай, че е секси просто ей така, по-добре го съчетай с някаква негова ежедневна дейност. По този начин с един куршум ще уцелиш два заека – хем ще му покажеш, че забелязваш колко е секси, хем ще му направиш комплимент, че изглежда добре, дори когато готви.

 

"Казах на приятелките си, че се радвам, че имам такъв невероятен мъж като теб до себе си" – мъжете обичат, когато половинката им се хвали с тях, по този начин се чувстват обичани и ценени.

 

"Харесва ми това, че си толкова решителен" – не му прави комплименти само за неговите постижения, но и за положителните черти, които притежава и които довеждат до добрите резултати.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия