Как съблазняват жените според зодията [част първа]

2015-12-08 16:59:00
Как съблазняват жените според зодията [част първа]
Снимка: iStock

Замисляла ли си се какво привличаш представителите на силния пол? Това зависи както от теб самата, така и от зодията ти. Научи повече за себе си:

 

Овен

 

Представителките на този зодиакален знак предпочитат да съблазняват открито и не си губят времето с излишни игри. Останалите зодии доста ти завиждат, защото можеш да получиш всеки мъж, без да правиш нищо. Или поне така изглежда отстрани. Всъщност, за да се харесаш на някого, трябва да сдържаш огнения си нрав.

 

 

Телец

 

Телците са доста напористи съблазнители. Ти искаш всичко или нищо и искаш всичкото да стане веднага. Като цяло не обичаш да флиртуваш, защото смяташ, че мъжете са тези, които трябва да свалят и да съблазнят жената, по която си падат. Телците мразят да чакат и затова помитат жертвата си с вълна от ярост. Случвало ти се е ти да привличаш мъжкото внимание, но впоследствие си напомняла за това нещо на половинката си.

 

Близнаци

 

На теб свалките определено ти се отдават. Когато се запознаеш с някой симпатичен мъж, са ти нужни няколко минути, за да се озовеш в прегръдките му. За да покориш някого са ти нужни само подходящ разговор и усмивка. Когато флиртуваш, ти се превръщаш в разкрепостена личност.

 

Рак

 

Като цяло ти си от пасивните личности и не си падаш по свалките. Единственото, което правиш, са намеци, които невинаги ти се получават. А мъжете, които са разбрали, че имаш интерес към тях, им е нужен поне месец, преди да пробият черупката ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия