Нещата, които той си мисли, когато спите в едно легло за пръв път

2015-10-30 12:41:00
Нещата, които той си мисли, когато спите в едно легло за пръв път
Снимка: iStock

Двамата може да сте гаджета от няколко месеца, но първият път, в който прекарвате нощта заедно, създава известен дискомфорт и у двама ви. И не,не става въпрос за секс. Двамата трябва да спите в едно легло, а всеки знае, че по време на сън човек е уязвим и не може да контролира движенията на тялото си.

 

Виж какво си мислят мъжете, когато за пръв път прекарат нощта с момиче:

 

1. Ами ако хъркам? Ами по-лошо – ако тя хърка? Ужас!

 

2. Защо тя лежи в моята половина? Сигурно не знаеш, но е доказано, че над 50% от двойките предпочитат една и съща част от леглото.

 

 

3. Дали ще правим секс отново на сутринта? Ако за пръв път сте правили секс, е нормално той да се чуди дали ще повторите на сутринта. Мъжете обикновено се притесняват дали са се представили достатъчно добре и стават по-неуверени, ако на сутринта нещата не се повторят.

 

4. Защо не се гушкаме? Не, че мъжете обичат да се гушкат, но знаят, че жените обичат и се чувстват некомфортно, когато след секс тя не пожелае да заспи в прегръдките му.

 

5. Ами ако говоря насън? Това определено може да се превърне в сериозен проблем, защото често човек казва неща, които иначе прикрива.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия