Съвпадение на зодиите за идеална връзка [част втора]

2015-10-29 11:47:00
Съвпадение на зодиите за идеална връзка [част втора]
Снимка: iStock

Зодиите определено си имат своето влияние върху характера на хората и върху техните интимни взаимоотношения. Виж кои са най-добрите комбинации за сериозна връзка и брак:  

 

Жена Везни с мъж Скорпион (Въздух + Вода = Дъжд)

 

Връзката между двама представители на тази зодия е доста динамична. Марс, Венера и Плутон се комбинират, за да създадат една от най-страстните любови в зодиака. Мъжът Скорпион е силно привлече от сексуалната страна на жената Везни. Тя пък харесва неговия темперамент. Именно тези чувства крепят връзката дълго време.

 

Жена Скорпион с мъж Рак (Вода + Вода = Потоп)

 

Когато един воден знак е във връзка с човек от същия знак и двамата се чувстват добре, когато са заедно. Мъжът Рак и жената Скорпион са именно такива. Представителите на двете зодии са изключително загрижени и чувствителни. Единственият проблем, който може да се появи във връзката им, е че представителите на зодия Рак не винаги показват своята любов. Ако той положи малко повече усилия за връзката им, жената ще се почувства специална и връзката им ще бъде идеална.

 

 

Жена Стрелец с мъж Везни (Огън + Въздух = Топло въздушно течение)

 

Връзката между мъжа Везни и жената Стрелец е доста свежа. Мъжът може да бъде най-добрият приятел на жената. За Стрелеца мъжът Везни е като необработен диамант. И двете зодии обичат промените, новите запознанства и пътуванията. Тези неща ги сближава много и предполага стабилна връзка, изпълнена с много положителни емоции.

 

Жена Козирог с мъж Риби (Земя + Вода = Пръст)

 

Мъжът Риби и жената Козирог си пасват много добре, защото между тях няма почти никакви разлики. Козирогът е този, който приземява Рибите идеалисти. Те могат да изградят стабилни взаимоотношения на принципа, че противоположностите се привличат.

 

Жена Водолей с мъж Стрелец (Въздух + Въздух = Вятър)

 

Връзката между двата въздушни елемента е изключително силна и обикновено те се среща в най-неочаквания момент. Жената Водолей и мъжът Стрелец бързо разбират, че тяхната среща не е никак случайна. Тяхната връзка е изпълнена с идеи, мечти, интимни мигове и страхотни моменти.

 

Жена Риби с мъж Риби (Вода + Вода = Потоп)

 

Това, което се случва между жената и мъжа Риби е магия. Връзката им е изключително балансирана, без емоционални крайности. Когато единият започне да мечтае, другият го приземява с реално планове, и обратно. За да бъде връзката им стабилна, двамата трябва да бъдат малко повече реалисти.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия