Начинът ви на целуване показва на какъв етап е връзката ви

2015-10-26 12:11:00
Начинът ви на целуване показва на какъв етап е връзката ви
Снимка: iStock

Всеки човек се целува по различен начин. Целувката е не само израз на любов, тя говори и доста за връзката ви и на какъв етап е тя за теб. Обърни внимание на начина, по който се целуваш с гаджето и разбери повече за вашите взаимоотношения:

 

Френска целувка – обикновено тези целувки се използват в началото на връзката, когато партньорите искат да се опознаят максимално. Много влюбени я използват, когато не знаят какво да си кажат, но искат да си покажат, че имат интерес един към друг и се искат.

 

 

 

Мокра целувка – при нея влюбените напълно забравят за разума и се оставят на страстта. Представителите на силния пол са тези, които предпочитат мокрите целувки. Но и дамите ги харесват, разбира се. Често след такива целувките партньорите се озовават в леглото.

 

Целувка по едната устна – тя показва наличие на много любов. Вместо партньорите да се целуват агресивно и страстно, те предпочитат да целуват само едната устна. Без значение дали сте заедно отскоро или не, вие искате да продължите да се опознавате.

 

Целувка със затворена уста – тя показва, че двамата все още не се чувствате напълно комфортно и спокойно един с друг. Най-вероятно отскоро сте заедно и все още не сте се отпуснали напълно. Ако обаче връзката ви е дълга, тези целувки показват, че се отдалечавате един от друг и комуникацията ви не върви.

 

Хапане – единият лекичко захапва устните на другия, но без да му причинява болка и да се стига до кръв. Тук определено има много страст, която няма как да се скрие. Връзката ви е здравословна и сексът определено ви задоволява напълно. И двамата обичате леко грубите игри, които ви възбуждат допълнително.

 

Целувка с мигли – при нея не участват устните, а миглите. Двамата се доближавате много близо един до друг и започвате да мигате бързо, като си докосвате миглите. Това е целувката на младите, не са много възрастните, които я практикуват.

 

Целувка с бързо докосване – нали знаеш как проверяваш дали водата е гореща? Е някои хора се целуват, като свиват устните си по същия начин. Ако сте отскоро заедно, тези целувки ще ви помогнат да разберете дали ви е добре и дали има смисъл да продължите връзката си. Ако имате връзка от няколко години, тези целувки показват, че ви е добре заедно и често ги използвате за „здрасти“ и „чао“.

 

Целувка по очите – при нея единият партньор нежно целува очите на половинката си. Тези целувки показват, че ви е грижа един за друг и си имате доверие.

 

Нежна целувка – при нея партньорите леко се целуват по устните. Лекото докосване по устните стимулира голяма част от мозъчната кора. В тази целувка има закачка и отложено удоволствие, което я прави неустоима.

 

Спонтанна целувка – при нея единият партньор не очаква целувка, но другият го дарява с такава, минавайки покрай него. Това показва, че обичате да се изненадвате и търсите нови начини за изразяване на чувствата.

 

Целувка по бузата – тя ясно показва, че харесваш човека, когото си целунал. Обикновено това е целувката на приятелството и обичта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Martyyy2
преди 8 години

6to si godi6 i vinagi si godil

ДОТА
преди 8 години

А целувка с нос ?Аз като бях на Северния полюс и там ескимосите така правеха, освен ако нарочно са ме излъгали, за да си бършат носовете в лицето ми.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия