Как изневеряват различните зодии [част първа]

2015-10-23 14:01:00
Как изневеряват различните зодии [част първа]
Снимка: iStock

Хората се обичат, хората си изневеряват, хората се разделят ... Разбира се, изневярата не е задължителен елемент във всяка връзка, но се среща доста често. Не е нужно да влизаш в ролята на детектив, за да разбереш дали гаджето ти ти кръшка. Просто виж какви особености проявява всяка зодия, когато изневерява:

 

Овен – един Овен изневерява, когато половинката му не му обръща достатъчно внимание, няма ласки, прегръдки, целувки и т.н. Когато Овенът не е сигурен в чувствата на партньора си, той е склонен към емоционална или физическа изневяра. Лесно е да разбереш кога един Овен изневерява, защото става изключително раздразнителен.

 

 

Телец – представителите на тази зодия изневеряват, когато връзката им стане еднообразно или са силно привлечени сексуално към някой човек, когото познават отскоро. Когато Телецът изневерява, той много добре прикрива своите чувства, но в същото време променя доста свои навици, което е достатъчна причина да те накара да се съмняваш, че ти е верен.

 

Близнаци – Близнаците никога няма да изневерят, преди да са си измислили стабилно алиби и истории, в които са замесени техните приятели. Те смятат, че са добри лъжци и че няма да бъдат хванати в крачка. За да разбереш дали ти е верен, просто трябва да му зададеш няколко бързи и идненадващи въпроса, на които няма предварително подготвени отговори.

 

Рак – и Раците като Овните изневеряват, когато не получават достатъчно ласки. Те обаче могат да го направят и при финансов интерес. По време на изневяра представителите на зодия Рак се отдалечават от партньорна си както физически, така и емоционално. Те постоянно си измислят извинения, че са заети или уморени, за да не се виждат с гаджето и да имат достатъчно свободно време за другия човек.

 

Лъв – обикновено Лъвовете изневеряват заради тръпката. Когато го направят, те се чувстват гузни и за компенсация започват да глезят половинката си. Дори директно да кажеш на гаджето си, че знаеш, че ти изневерява, той никога няма да си признае.

 

Дева – Девите са склонни към изневяра, когато са във връзка, която не ги прави щастливи, но в същото време не са готови още да я приключат. По време на изневяра Девите стават изключително заядливи, отказват секс и си имат алиби.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия