Причините, поради които бившите гаджета се връщат и разкайват

2015-10-15 17:17:00
Причините, поради които бившите гаджета се връщат и разкайват
Снимка: iStock

На повечето хора е трудно да се угоди. Когато имат връзка, те искат свобода, а после, когато останат сами, тъгуват за времето, когато са имали партньор до себе си. В любовта поговорката „Трябва да загубиш някого, за да го оцениш“ важи при повечето хора. Често хората стават апатично настроени към връзката си, когато човекът до тях им показва, че ги обича и няма намерение да си тръгне. Това прави връзката скучна и единият от партньорите започва да се заглежда по други и да изневерява.

 

В крайна сметка се стига до раздяла. Често обаче след време партньорът, пожелал раздялата, се връща и моли за прошка. Той е разбрал, че повечето връзки си приличат и че страстта рано или късно си отива. Тогава обаче остава нещо по-важно – обичта.

 

Виж кои са четирите най-често срещани причини един човек да се върне при бившето си гадже:

 

Осъзнал е какво е загубил – това е нещо нормално, което се случва на доста хора. Ако ти все още го обичаш и искаш да му дадеш шанс, направи го. Но нека първо ти покаже, че е осъзнал грешката си и че наистина е готов да ти даде повече от преди.

 

 

Променил се е – бившето ти гадже е осъзнало доста неща, чел е, говорил е с различни хора, обогатил се е и е променил гледната си точка. И иска да ти го покаже и докаже. Наистина е готино, ако бившето ти гадже се е променило към по-добро, но в повечето ситуации важи поговорката „Вълкът козината си мени, но нрава – не“. Така че хубаво си помисли дали промяната е реална и дали си струва да му дадеш нов шанс.

 

Ти си се променил – след като сте се разделили, ти си решил да направиш някои промени у себе си – сменил си си прическата, купил си си нови дрехи, започнал си да общуваш по друг начин с хората и т.н. И това се вижда и е любопитно за бившето ти гадже. То иска отново да си общува с теб, защото те вижда по нов начин. Хубаво е, че си успял да привлечеш вниманието, но заслужава ли си да се съберете отново?

 

Имаш си ново гадже – когато един човек е сам, бившите го намират за скучен, мислят си, че неслучайно е сам и че са направили добре като са се разделили с него. Но мнението им може да се промени за миг, когато разберат, че той си има ново гадже. В такъв момент в главата нахлуват мисли от рода на: “Оооо, явно се е променил и вече си заслужава. Дали не направих грешка като се разделихме?”, „Той е мой, как може това момиче да го целува и прегръща пред хората? Искам си го обратно“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия