Няколко типа мъже, които изневеряват

2015-10-14 17:39:00
Няколко типа мъже, които изневеряват
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек е склонен към изневяра, в това число и жените. Но мъжете са по-способни на това в сравнение с нежния пол. Не всички мъже го правят, разбира се, но има няколко типа мъже, които са по-склонни да изневерят на половинката си. Ето кои.

 

Играчът. Този тип мъже винаги искат да прибавят още една бройка към списъка с жени, с които са спят. Затова никога не се обвързвай с такъв, най-вероятно ще бъдеш наранена, освен ако не се влюби наистина в теб и не си специална. Това обаче не е гаранция, че играчът в него няма да се обади, когато види друга красива жена.

 

 

Момчето от мъжката компания. Обикновено момчетата в изцяло мъжките компании също са играчи и се надпреварват кой ще свали повече готини мацки. Много често тези мъже са доста незрели и фактът, че са популярни ги прави надменни и повърхностни. Вероятността този вид момче да ти изневери е огромна.

 

Манипулаторът. Те са хитри, пресметливи, имат безброй лица и използват много хората около себе си. По принцип тактиката им е да се преструват на добри и мили. Винаги нещо с момичетата при тях се прецаква обаче и то по тяхна вина. След това обичат да играят ролята на жертва. Никога не се доверявай на тези хора. А как да ги разпознаеш? Най-вероятно този тип момче ще ти говори мили думи, ще парадира с качествата си и ще ти разказва как е изиграл някой.

 

„Лошото момче”. Обикновено образът на лошото момче накрая винаги се оказва добър. Но има два типа – тези, които приемат този образ като защитна реакция, за да не бъдат наранени отново и „лошите момчета”, които наистина са лоши по характер и отношение към жените. Не се забърквай с втория вид.  

 

Разбира се момчетата от гореспоменатите типове не винаги са лоши. Много зависи от средата, в която са израснали. Обикновено тези, които са израснали предимно в мъжка среда забелязват у жените само циците и секси дупето. Мъжете, които пък са свикнали да се движат предимно в женски групи са по-малко склонни към изневяра. Те имат друго мислене, уважават женската част от аудиторията, защото най-често най-добрите им приятели са именно от женски пол. По този начин са свикнали да разбират жените и знаят колко много наранява това. Но не е уместно и да се движиш само сред жени, най-добре е компанията на един мъж да бъде смесена и да общува с всякакви хора.

 

Причините, поради които мъжете изневеряват най-често са: емоционална липса в настоящата им връзка (обикновено, когато ти липсва нещо го търсиш другаде), желание за демонстриране на превъзходство/ мъжественост и др. Ако половинката ти ти изневерява, най-добре седнете и поговорете, но без скандали. В зависимост от причината и държанието му е редно да решиш дали да продължиш с този човек. Направи това, което чувстваш. Но ако не можеш да му простиш, по-добре го остави, вместо да продължите и да му натякваш, безсмислено е.  

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия