Какво забелязва (и не забелязва) той във външния ти вид

2015-10-22 19:36:00
Какво забелязва (и не забелязва) той във външния ти вид
Снимка: iStock

Представителките на нежния пол се притесняват относно външния си вид, но истината е, че мъжете не се съсредоточават толкова в нещата, които обикновено дразнят дамите. Те забелязват това, което им харесва и игнорират маловажните неща като леко изтрития лак, например.

 

Мъжете не забелязват небоядисаните корени на косата, но ...

забелязват голяма промяна в прическата.

 

Представителите на силния пол обикновено обръщат внимание на големи проблеми в общото излъчване – нов бретон, нов цвят на косата, да се подстрижеш до раменете и т.н.

 

Обикновено, когато една жена промени нещо във външния си вид, мъжът започва да се чуди дали и той не трябва да промени нещо в себе си.

 

В същото време за мъжете е все едно дали имаш израснали корени или не. Затова, ако нямаш възможност да отидеш на фризьор, не се притеснявай. Той надали ще забележи.

 

Мъжете не забелязват лъщящата кожа, но ...

забелязват зачервената, раздразнена кожа.

 

Той надали ще види, че имаш малко повече мазнина върху челото. Но има шанс да забележи, че кожата ти е зачервена и възпалена. Ако често имаш проблеми с кожата, посети дерматолог, който да види какъв проблем имаш и да ти назначи съответното лечение.

 

Мъжете не забелязват размазания грим на очите, но ...

забелязват, когато си прекалила с грима.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Те забелязват това, което им харесва=====================================Много ясно, а само жена би забелязала грозното, защото ви е такава природата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия