Знаците, които показват, че той е кретен

2015-10-02 12:45:00
Знаците, които показват, че той е кретен
Снимка: Dreamstime

Казват, че момичетата си падат по лоши момчета. Но едно е да бъдеш с момче, което изглежда лошо, но е с добра душа, съвсем друго е да бъдеш с кретен. Виж как да разпознаеш, че той е идиот и не е за теб:

 

Ръцете му – мъжете, които не могат да седят мирно на едно място, обикновено изневеряват често на гаджето си. Те са склонни към понижено внимание и лесно се отегчават от всичко и всеки. Разбира се, не е задължително мъжът, който потропва с пръсти или си барабани по масата, да не се интересува от теб, но е напълно възможно да е точно така. Затова е добре да обърнеш внимание какво прави той с ръцете си.

 

 

Очите му – със сигурност си чувала, че очите са прозорец към душата и това си е точно така. Обърни внимание на погледа му, дали шари, дали се заглежда по други жени, дали очите му показват, че му е скучно с теб. Нормално е той да поглежда хората, с които се разминавате, докато се разхождате, но ако забележиш, че през повечето време оглежда жените около него, а не обръща внимание на теб, то по-добре да си направиш съответните изводи и повече да не си губиш времето с този младеж.

 

Отношението му – лесно може да разбереш, че един мъж е кретен, като обърнеш внимание какво е отношението му към сервитьорките. Ако той се държи грубо с тях, след време ще започне да го прави и с теб. Много е важно какво е отношението му към нежния пол, ако не ти допада – бягай надалеч, защото теб те очаква същото.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия