Признаците, които показват, че не сте един за друг

2015-09-11 13:15:00
Признаците, които показват, че не сте един за друг
Снимка: iStock

Обикновено, когато човек е влюбен, му е трудно да гледа трезво на нещата. Затова и доста хора не забелязват знаците, които ясно показват, че не си отиват с половинката и връзката им е загуба на време.

 

Ако се чудиш дали си отиваш с гаджето, виж кои са знаците, които показват, че двамата не сте един за друг:

 

Нямате общи интереси – не е нужно всичките ви интереси да съвпадат, но няма как да изкарате дълго време заедно, ако ти обичаш движението и ходенето по планините, а той предпочита кръчмите и висенето на плажа. В началото може да правите компромиси и двамата да ходите по планини и плажове, но с течение на времето ще ти омръзне и ще искаш да прекарваш свободното си време с човек, имащ твоите интереси.

 

 

Не виждаш искра помежду ви – харесваш го като човек, но не се вълнуваш, когато го видиш и не държиш да прекарваш времето си с него. Явно той е по-подходящ за твой приятел, а не за гадже. В началото може да ви е ОК заедно, но е въпрос на време да установите, че не си подхождате.

 

Имате различни ценности - за да вървите заедно напред, трябва да имате еднакви идеи и ценности, които да следвате. Няма как да бъдете заедно, ако той не обича кучетата, а ти си мечтаеш за малък, сладък и пухкав домашен любимец.

 

Гаджето ти не е зряло – понякога възрастта не е определяща. Гаджето ти може да е на 16 години и да се държи зряло и да е на 30 и да е супер незрял за възрастта си. Няма нужда да се опитваш да го променяш. Просто си намери човек, който е зрял и знае как да се държи с теб.

 

Не намирате общи теми за разговор – много е кофти да излизаш с някого и комуникацията помежду ви да не върви. Няма смисъл да сте заедно, ако не нямате за какво да си говорите. Единият секс няма как да ви държи като двойка.

 

Възпитани сте различно – имате различни разбирания относно кое е морално и кое не, кое е позволено и кое не. Ако гаджето ти няма нищо против отворените връзки, хазарта и честите напивания, а твоето мнение е друго, връзката ви е обречена.

 

Не си пасвате като личности – понякога двама души толкова много се различават, че няма как да изкарат дълго време заедно. Ти си усмихната, ведра, позитивно настроена и амбициозна, а той е кисел, апатично настроен към света и мързелив. Е, как да бъдете заедно?

 

Има недостатъци, които те подлудяват – всеки си има своите положителни и отрицателни черти. Но има неща, които не ти допадат и не мислиш, че можеш да бъдеш с такъв човек. Например, не се виждаш с човек, който е адски разхвърлян, неорганизиран и без никаква мотивация. Няма нужда да правиш компромиси със себе си, просто си намери някой, който не притежава качествата, които ненавиждаш.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия