Неудобствата, които имат жените с високи гаджета

2015-09-10 15:45:00
Неудобствата, които имат жените с високи гаджета
Снимка: iStock

Факт е, че повечето представителки на нежния пол предпочитат приятелят им да е висок, без значение дали самите те са такива или са миньончета. Високите мъже определено са секси и са мъжествени, но понякога ръстът им създава неудобства.

 

 

Примерно, за да те целуне един висок мъж, той трябва да се наведе или ти да се повдигнеш на пръсти, а може да се наложи и двете неща да се направят. Това не е неудобно, ако целувката е кратка, но при продължително целуване може той да получи болки във врата и/или кръста. Затова му предложи да седне, а ти седни в скута му и се отдайте на страстни целувки.

 

Уж казват, че в леглото всички са равни, т.е няма значение дали мъжът е висок или нисък, но това не е съвсем така. Има пози, които са неудобни за практикуване с висок мъж. Ако правите секс в мисионерската поза, главата ти ще бъде на нивото на гърдите му и нито ще можеш да го целуваш, нито да го гледаш в очите. Позата 69 също не е подходяща, защото единият партньор ще остане незадоволен.

 

По-добре заложете на поза, в която ти си отгоре, за да можеш да контролираш движенията и да се наслаждаваш на тялото му. „Кучешката“ също е добра идея, защото при нея няма значение кой колко е висок, а и без това не може да се гледате в очите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия