Как да го накараш да се влюби в теб?

2015-09-07 15:26:00
Как да го накараш да се влюби в теб?
Снимка: iStock

Няма универсално правило, с което една жена може да привлече вниманието на мъжа, но има съвети, които със сигурност ще ти помогнат да му завъртиш главата:

 

Първата стъпка е и най-важната. Става въпрос за привличането. В над 90% от случаите интересът на един мъж започва именно от привличането. Ако няма такова, шансът той да си падне по теб клони към нула. Не е нужно винаги да си наконтена, когато се виждате, просто трябва да излъчваш самоувереност, която ще го привлече.

 

 

Външният вид не е най-важното нещо в един човек, но се забелязва първо. Затова е добре да се грижиш за визията си. Първо, заради себе си и второ, за да привличаш вниманието на околните. Отделяй си достатъчно време за фитнес, тичане, каране на колело, танци, йога и т.н., все за неща, които да те тонизират и да ти помагат да поддържаш тялото си хубаво и стегнато.

 

Освен тялото ти, има и други неща, които са важни за визията ти. Трябва да се храниш здравословно и разнообразно, за да се радваш на гъста и хубава коса. Хубаво е да подчертаваш плюсовете си и женствените си страни. Използвай червено червило, когато това е подходящо и задължително подчертавай погледа си. Дрехите също са много важни. Не е нужно да са последен писък на модата, но задължително трябва да са чисти, спретнати и да ти седят добре.

 

Много е важно, когато тръгнеш с някого и връзката ви стане сериозна, да не променяш ежедневието си. Колкото и да искаш да прекарваш цялото си свободно време с него, не го прави. За да запази един мъж интереса си към теб, ти не трябва да нагаждаш ежедневието си към неговото. Продължи да спортуваш, да ходиш на уроци, да се виждаш редовно с приятелите си и т.н. Разбира се, трябва да му отделяш време и на него, но не прекалявай.

 

Замисляла ли си се дали искаш да бъдеш с определен мъж или просто искаш да си с някого? Мъжете обичат жената до тях да ги цени и обича. Ако ти си с един мъж, защото не искаш да си сама, няма как да му дадеш това, от което той наистина има нужда. Когато той усети, че си с него заради него, ще направи всичко за теб.

 

Уважението е много важно, както в семейството, така и между приятели и интимни партньори. Няма мъж, който да не иска да бъде обичан и уважаван от жената до себе си. И когато ти покажеш, че го цениш, той ще се раздава все повече и повече. Наистина трябва да цениш и да му благодариш за нещата, които прави за теб, за да продължи да те глези и да се старае да бъдеш добре и да си щастлива.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
alex_weed
преди 8 години

Ще направите ли статия, само че която да помага на момчетата?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия