10 причини, поради които тя крие, че гледа порно [част първа]

2015-09-12 11:02:00
10 причини, поради които тя крие, че гледа порно [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Много често мъжете се питат дали жените гледат порно. Ако попиташ приятелката си, тя категорично ще отрече. Същото важи и за най-добрата ти приятелка или мацките от твоята компания. Рядко жена ще признае, че гледа порно, а шансът да сподели какво точно харесва клони към нула. Истината е, че жените гледат порно. Разбира се, много по-рядко от мъжете, но определено гледат. Защо не си признават?

 

Все още е табу. Порното е много разпространено сред хората от всички възрасти, но малко от тях признават, че гледат. Смята се за нещо погрешно, дори срамно. Мъжете могат да говорят помежду си спокойно за това, но не и жените. Те рядко биха си споделили дори една с друга, че гледат филми за възрастни. Звучи като двоен стандарт и наистина е, просто можеш да убедиш приятелката си, че да гледа порно е нещо съвсем нормално и не е нужно да отрича, че го прави.

 

Жените се смущават. Дамите смятат, че това е нещо, което просто не е очаквано да се прави от тях, не им отива. Затова им се струва смущаващо и се крият. Ако ти гледаш порно и най-добрият ти приятел случайно те изненада и дойде у вас, няма да се смутиш особено. Ако това се случи на жена, тя би потънала от срам в земята.

 

 

Не е женствено. Всички мъже смятат жените за нежни и красиви същества, които не правят нищо грозно. Дамите имат нужда от много красота в живота и една от първите ти асоциации като чуеш думата „жена” е просто „красота”. Стереотипите са такива и жените много добре осъзнават това. Гледането на порно е мъжко занимание, не женско. Това е още една от причините тя да не си признава.

 

Страхуват се от осъждане. Жените се страхуват да не бъдат помислени за лесни. Една от причините тя да крие, че гледа порно е точно такава. Притеснява се, че можеш да я помислиш за лесна и склонна към изневери. Жените вярват, че гаджето им може да ревнува от това, че те гледат порно с други мъже и им харесва.

 

Усамотение. Мъжете са склонни да гледат порно, когато има някой друг човек вкъщи или съквартиранта им спи на съседното легло. Това е недопустимо за момичетата. Жените гледат порно, когато са сигурни, че са сами в жилището, че вратата е заключена, че никой няма да си дойде в следващите два часа и че имат мокри кърпички в близост до себе си. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия