Кога в никакъв случай не бива да правиш секс?

2015-09-01 14:35:00
Кога в никакъв случай не бива да правиш секс?
Снимка: iStock

Обожаваш да правиш секс с гаджето си и понякога ти е трудно да се въздържаш, когато нямате възможност да се насладите един на друг. Има няколко ситуации, когато в никакъв случай не бива да правиш секс, колкото и да ти се иска. Кои са те?

 

Страдаш от уроинфекция – може да не става въпрос за болест, предавана по полов път, но въпреки това трябва да не правиш секс, докато не завършиш курса на лечение и всички симптоми не са преминали. В противен случай рискуваш да влошиш положението си заради прокарването на бактерии близо до мехура и уретрата ти. Също така търкането на пениса може да ти причини много неприятни усещания.

 

 

Ще ходиш на гинеколог – препоръчително е да не правиш секс поне 24 часа преди прегледа ти. Причината е, че вагиналните секрети и малкото количество семенна течност могат да останат близо или в шийката на матката и да доведат до промяна на резултатите от цитонамазката или други тестове.

 

Имаш гъбички – често след секс се засилват страничните ефекти на гъбичната инфекция, а това води до нетърпими сърбеж и парене, които са в състояние да те побъркат. Също така рискуваш да заразиш партньора си, дори и да ползвате презервативи.

 

Болна си – въпреки че някои хора смятат секса за универсално лекарство, по-добре не го прави, докато си настинала или имаш грип. Първо, рискуваш ти самата да не се чувстваш добре и второ, рискуваш да заразиш гаджето си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 8 години

***.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия