Имаш си нова приятелка, която обожаваш и смяташ, че е прекрасна. Минават няколко месеца, все още сте заедно, но нещата не са толкова розови, колкото изглеждат. Имаш съмнение, че тя е влюбена в портфейла ти, а не в теб. Как да разбереш? Подбрали сме няколко признака, които издават, че тя наистина си пада не по теб, а по парите ти.

 

Настоява да ѝ купуваш подаръци. Подаръкът е израз на уважение, любов, грижа и пожелание за здраве. Не е важно да има повод, за да купиш подарък на гаджето си, дори е желателно да го правиш без поводи. Но е проблем, когато тя настоява ти да ѝ купуваш всичко, което ѝ харесва. Ако чуваш реплики от рода на: „Не ме обичаш, ако не ми купиш това.“, определено нещо в отношенията ви не е добре.

 

 

Радва се само на скъпите вещи, които получава. Отиваш да я вземеш от тях и носиш огромен букет и плюшено мече. Тя полудява от радост и получаваш десетки целувки, цяла вечер е щастлива и показва колко много те обича. След няколко дни се виждате отново, а ти ѝ носиш гривничка, която си оплел сам от конци или кожа. Тя видимо показва, че не ѝ харесва, като дори не си я слага на ръката. Това е показателно, че тя оценява не жеста ти, а подаръка, който ѝ харесва, защото е скъп.

 

Никога не предлага да плати сметката или да остави пари поне за своята част. Прието е мъжът да плаща цялата сметка поне на първата среща или първите няколко срещи. След това, ако решите да останете заедно, се разбирате дали да си делите или да се редувате кой да плаща. Но има момичета, които не смятат, че трябва да оставят пари за сметката в кафето/ресторанта. Това поведение се струва нагло на повечето момчета и силно ги дразни.

 

Държи винаги да я взимаш с по-хубава кола. Ако шофираш, вероятно взимаш колата от родителите си или имаш своя собствена. Радваш се, че можеш да докараш приятелката си до дома ѝ, за да не се притесняваш как се е прибрала. Но ти прави впечатление, че тя силно харесва по-хубавата ти кола и се цупи ако идваш с по-старо или неугледно возило.

Автор: Nadejda Atanasova