Лесбийски секс съвети, които ще ти бъдат от полза

2015-08-21 16:16:00
Лесбийски секс съвети, които ще ти бъдат от полза
Снимка: iStock

Общото между мъжете и лесбийките е, че си падат по жени. И именно по тази причина хомосексуалните дами могат да дадат много ценни съвети на господата. Какви са те?

 

Бъди активен – хубаво и мъжът, и жената да са активни по време на секс. Кой ще е по-активният партньор по време на акта зависи от двойката и нейните предпочитания. Често мъжете вършат цялата работа, но е добре от време на време и дамите да проявяват инициативност.

 

Обърни внимание на оралните ласки – често френската любов е само като част от секса, не и нещо повече. Тя обаче може да бъде „основното ястие”, а не просто някакво „предястие”. Не е нужно да се стига до проникване, за да получават и двамата партньори удоволствие от случващото се.

 

 

Не бързай към оргазма – сексът между лесбийките трае 2-3 пъти повече от секса между мъж и жена. Дамите са по-чувствителни и търпеливи и им отнема повече време, за да се възбудят. В хетеросексуалните взаимоотношения жените често се състезават със своите партньори и бързат да получат оргазъм. По-бавният ритъм обаче ще подобри изживяването ти и ще получиш много по-голямо удоволствие.

 

Не се прави, че ти е кеф – това обикновено го правят дамите, за да не наранят мъжкото его, но има и доста мъже, които са готови да се преструват, че им е хубаво по време на акта. В това няма абсолютно никакъв смисъл. По-добре тя да знае какво ти харесва по време на секс, отколкото да се заблуждава, че е добра и ти доставя удоволствие.

 

Сексът не е само проникване – мъжете и жените си мислят, че сексът е само сношение. Всъщност той може да бъде целувка, прегръдка и дори само разговор. Сексът е свързване между двама души, като не е нужно всеки път да бъде само физическо.

 

Гушкането е важно – мъжете определено не си падат по гушкането след секс, но то е изключително важно за двойката. За да се радвате на дълги и здрави взаимоотношения, трябва да си отделяте внимание и след края на акта. Гушкането създава комфорт и любов, както и чувство за близост.

 

Стимулирането на клитора е по-важно от проникването – лесбийките са наясно с това и затова му отделят доста голямо внимание. Повечето жени не могат да получат вагинален оргазъм, затова е добре мъжът да отделя достатъчно внимание на клитора.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия