Видовете секс, които може да правиш, докато си необвързан/а

2015-08-19 16:29:00
Видовете секс, които може да правиш, докато си необвързан/а
Снимка: iStock

От известно време си нямаш гадже, но имаш огромно желание да правиш секс с някого. Все пак си имаш нужди. Стига да практикуваш безопасен секс, няма нищо лошо в това, което искаш. Хубаво е обаче да не си лягаш с всеки срещнат и хубаво да прецениш дали е добра идея да споделиш леглото си с въпросния човек.

 

Виж кои са видовете секс, които най-вероятно ще правиш, докато не си в сериозна връзка:

 

Приятелски секс – повечето тийнейджъри си имат близък приятел, с когото биха правили секс. Те нямат чувства към него, но се разбират добре и определено имат симпатии. Сексът с приятел е добра идея, ако и двамата сте необвързани и ако нито един от вас няма чувства към другия. А и не се знае, възможно е след няколко приятелски сексуални акта, да се преоткриете и да станете двойка.

 

 

Пиянски секс – доста младежи правят секс с непознат след купон и по-точно след обилно количество алкохол, което са приели по време на партито. Пияният секс обикновено е кратък и не особено вълнуващ, а и може да доведе до здравословни проблеми и нежелана бременност, ако не използвате презерватив.

 

Забранен секс – обикновено става въпрос за бившето ви гадже или за човек, който е обвързан и с когото знаете, че нямате никакво бъдеще. По принцип тази интимност не е препоръчителна, защото никога не свършва добре, особено за вас. Дори между двама ви да има силно привличане, ако не се чувстваш комфортно и смяташ, че не е редно да спиш с бившето си гадже или с човек, който има връзка, по-добре не го прави.

 

Секс по милост – когато човек е необвързан, шансът да прави секс с някого, по когото не си пада, е много голям. Когато обаче няма химия и привличане между двама души, няма смисъл и от интимни взаимоотношения, защото те не носят удоволствие на нито един от двамата партньори.

 

Непланиран секс – навън си, нямаш никакви планове да правиш секс, но това ще се случи. Вместо да се чудиш дали е правилно, по-добре се възползвай от възможността и се отдай на емоцията.

 

Секс с човек, по когото си падаш – много хора, особено представителките на нежния пол, правят секс с мъж, когото харесват, надявайки се, че с течение на времето взаимоотношенията им ще станат по-сериозни. Това обаче се случва много рядко и рискът не си заслужава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия