Извратени секс фетиши [+ 18]

2015-08-13 16:59:00
Извратени секс фетиши [+ 18]
Снимка: iStock

Да имаш секс фантазии, да ги споделиш с партньора си и да ги сбъднете заедно е нещо готино, стига, разбира се, това, за което да си фантазираш да не е прекалено извратено и да не изплаши гаджето ти. Само на теб ли ти се появяват от време на време странни фетиши? Не, разбира се! Виж кои са най-странните секс желания, които имат мъжете и жените:

 

Сучене – има мъже, които си фантазират как един ден, когато жена им роди бебе, те ще опитат нейната кърма директно от гърдите ѝ.

 

Коса – няма нищо странно един мъж да харесва и да се възбужда от жени с дълги и красиви коси, но има представители на силния пол, които искат жената да ... увие косата си около мъжкия му полов орган. Идеята за коса около члена им направо ги побърква.

 

 

Възрастни бебета – тази фантазия граничи с педофилията, защото нормално ли е един мъж да се възбужда, когато вижда жена си облечена като бебе и държаща се като такова? Нормално или не, тази секс фантазия съществува.

 

Секс с дебелана – уж мъжете не харесват едрите дами, но има такива, които се възбуждат при мисълта как ще бъдат смачкани от някоя дебелана по време на секс.

 

Дупе – всеки знае, че мъжете се кефят на идеята за анален секс, но има и такива, които се възбуждат на макс, когато лижат приятелката си по ануса.

 

Бременност – на жената може да ѝ е неудобно да прави секс, когато е бременна, но някои мъже обичат да се отдават на ласки именно в такъв момент.

 

Менструация – сексолозите препоръчват да се избягва сексът по време на менструация, защото шансът жената да се зарази с някаква инфекция е голям. Въпреки това някои мъже настояват точно тогава да правят секс с приятелката си и не се притесняват от наличието на кръв.

 

Крака – на жените им харесва да бъдат целувани по краката, но има мъже, за които това е фетиш и са готови да платят пари, само за да лижат нечий женски пръсти.

 

Омораши – този фетиш определено е странен. Мъжът се възбужда, когато прави секс с жена, на която толкова ѝ се ходи до тоалетна по малка нужда, че изпада в отчаяние преди в крайна сметка да се изпусне по време на секс. Мъжете с такава секс фантазия получават удоволствие от срама, отчаянието и гледката на подмокрените дрехи и чаршафи

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия