10 начина да му покажеш, че не го харесваш [част втора]

2015-08-19 19:12:00
10 начина да му покажеш, че не го харесваш [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Откакто свят светува мъжете ловуват, но реално жените избират. Това важи за връзките, за отношенията с другия пол. Мъжете си мислят, че те правят своя избор, но тази, която последна решава е жената, защото винаги може да отреже досадникът, осмелил се да я търси и да я сваля. Как да отрежеш момчето, което те сваля?

 

Отказвай срещи, за да си мисли, че си заета. Той те кани на кафе, ти просто му кажи, че имаш друга работа. Измисляй си ако трябва, кажи му, че не можеш този ден. Той ще ти предложи друго време, ти му отговори уклончиво. След три такива отказа, той ще се почувства отхвърлен и вероятно ще спре да те търси.

 

 

Отговори с една дума. Когато искаш да опознаеш някого, задаваш въпроси. Ако разговорът ви върви, значи всичко е наред се разбирате чудесно. Но ако искаш да отрежеш някого, просто не му отговаряй красноречиво. Той те пита нещо, ти отговаряш с една, две думи. Така се създава усещане, че разговорът не върви. Липсва ли комуникацията, той ще се отчая и ще види, че не сте един за друг.

 

Винаги прекъсвай разговора, за да поздравиш друг човек. Излизаш с него, но в кафето се оказва, че са твои познати. Отиваш при тях и радостно поздравяваш всички, говорите си поне няколко минути. Не се притеснявай да прекъсваш разговора с него, за да поздравяваш хората, които познаваш и срещаш ненадейно. Същото важи и за разговорите по телефона. Покажи му, че не ти е особено важен, когато някой ти звъни – отговори.

 

Прибирай се рано. Вероятно имаш някакъв вечерен час, който спазваш, за да не се конфронтираш с родителите си. Дори да нямаш такъв, просто се прибирай рано. Той ще те кани да излизате, да ходите на различни места, но ти винаги се оправдавай с „Трябва да се прибирам“, дори да не е така. Това е чудесен начин да убиеш желанието му и готината емоция.

 

Намекни му, че мечтаеш за прекрасна сватба/дом/семейство. Мъжете се страхуват от жени, които мислят за дом и семейство, особено в тийнейджърските си години. За него това е недопустимо в тази възраст и определено ще го отблъсне това твое желание за деца, сватба и дом.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 8 години

***.

alex_weed
преди 8 години

На мен ще ми допадне ако момичето започне да ми говори за дом и семейство- не харесвам кратките и безсмислени връзки...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия