Понякога мъжете наистина не могат да разберат с какво толкова са сгафили и защо гаджето им е толкова сърдито. Когато обаче една жена се разсърди, тя спира да слуша и чува само това, което не ѝ харесва. Както и да се опитваш да оправиш положението и да се извиниш, тя няма да ти обърне внимание и ще върти разговора към това, което я е наранило или обидило.

 

Момчета, за да избегнете излишни скандали, вижте кои са нещата, които е по-добре да не казвате на гаджето си:

 

„Николета е хубава“ - името е без значение, важното е, че казваш на или пред гаджето си, че друга жена е красива. Да, приятелката ти знае, че не си кон с капаци и забелязваш красивите жени, но това не означава, че трябва да ги коментираш пред или с нея. Тя иска да чуе, че Николета е ниска, грозна, трътлеста и тъпа, въпреки че добре вижда, че е висока, красива, с хубаво тяло и интелект.

 

 

„Мама готви по-хубаво“ - нормално е да ти харесва повече, защото така си свикнал. Това обаче не означава, че майка ти наистина готви по-хубаво. А и дори да е така, какво ще постигнеш като го кажеш на гаджето си, освен да го ядосаш? Ами като готви по-хубаво, тогава край на романтичните вечери.

 

„Това е женска работа“ - в днешно време вече няма мъжка и женска работа. Двойките трябва да си разпределят ангажиментите по равно, без да ги делят на мъжки и женски.

 

„Аз излизам с момчетата, на теб ще ти е скучно“ - да, може би наистина ще ѝ бъде скучно, но ти трябва да я поканиш, пък тя да прецени дали ще ти откаже или не. В никакъв случай не мисли от нейно име.

 

„Не искам да се виждаш повече с нея“ - не си ти този, който ще определя нейните приятели, така че не ѝ казвай с кого може и не може да се вижда. Като не ти харесва въпросното момиче, просто избягвай компанията ѝ, но не карай и приятелката ти да прави същото.

 

„Ти да не си в цикъл?“ - този въпрос момчетата обикновено го задават, когато тя е сърдита или изнервена. Но не задължително тя да е неразположена, за да няма настроение. Замислял ли си се, че може ти да си ѝ го развалил?

 

„Нищо ли не спортуваш?“ - когато една жена чуе този въпрос, тя започва да се чуди как изглежда и защо ѝ го задават. Най-вероятно тялото ѝ е отпуснато и изглежда дебела и ... определено има нужда от тренировки. Дори да е така, не е това начинът да я накараш да се замисли върху външния си вид, особено ако твоят не е перфектен.

Автор: Ралица Солакова