Често пъти има неразбирателства и недоразумения в комуникацията между двата пола, защото мислят по различен начин. Затова жените вечно гадаят какво той иска да каже, а мъжете са объркани да разберат дали тя не намеква нещо. Как да разбереш, че тя иска да спи с теб? Подбрали сме няколко знака, които тя ти дава, за да те насочи.

 

Докосва те. Може да е невинно докосване по врата, по крака или по ръката. Може да е прегръдка, да се доближава до теб, да се стреми винаги да седи близо до теб. Това е сигнал, че тя търси близост и определено иска нещо повече. Ако докосванията са основно по врата, ушите, лицето, тя не просто ти намеква нещо, тя ти го показва съвсем ясно.

 

Тя си облизва устните. Жените, умеят да комуникират с такива сигнали и за тях това е висш пилотаж, който добре владеят. Тя докосва косата си постоянно и облизва устните си, докато говори с теб, докато те гледа. Определено това е съблазнителна гледка, която тя знае, че ти действа.

 

 

Тя говори за секс. Разбира се, че тя няма да спомене нищо за секс с теб, но в разговорите става дума за секс. Може да е съвсем невинно вмятане, да е мръсен виц или просто разговорът да се насочи на такава тема. Определено не бива да се съмняваш, че тя иска да спи с теб, ако ти говори за секс.

 

Тя носи провокативни тоалети, когато излиза с теб. „Провокативен“ не винаги означава прекалено разголен. Тя се облича секси и ти забелязваш това. Тя не се притеснява да сложи дълбоко деколте, къса пола или рокля с голяма цепка. Иска да те впечатли и умее да го прави. Изглежда ослепително с новата си прическа и с уникалния си парфюм, който те омайва цяла вечер.

 

Тя не се дърпа, когато я целунеш на входната врата. Типичната среща завършва по типичен начин. Задължително я изпращаш до вратата, където си говорите известно време и после следва целувка. Ако тя не е сигурна в чувствата и желанията си, няма да допусне да я целунеш. Ако видиш, че е ентусиазирана относно целувката, определено те е харесала.

 

Кани те да се качиш у тях. Тук вече може да си сигурен, че тя ще прави секс с теб. Ще те покани на по питие в тях или ще измисли нещо друго. Не се учудвай, когато видиш, че на нощното шкафче има презерватив, а светлината е приглушена.

Автор: Nadejda Atanasova