Видовете жени, от които мъжете бягат с бърза скорост

2015-08-06 11:31:00
Видовете жени, от които мъжете бягат с бърза скорост
Снимка: iStock

И мъжете, и жените искат да намерят човек до себе си, с когото да споделят живота си и който да ги прави щастлив. На Земята има най-различни хора и както казват „За всеки влак си има пътници”. Има обаче няколко типа жени, които повечето мъже избягват. Кои са те?

 

Материалистката – в днешно време голяма част от младите момичета са доста меркантилни. Хубавото е, че не е нужно да прекараш много време с едно такова момиче, за да разбереш, че за нея по-важно от парите няма. Тя още на първата ви среща ще те разпитва за материалното състояние на родителите, ако още живееш с тях, за образованието ти и за това с какво мислиш да се занимаваш в бъдеще и т.н. Материалистката никога няма да предложи да си разделите сметката, защото тя смята, че това е твое задължение и предпочита да си спести парите.

 

 

Глезлата – хубаво е една жена да бъде женствена, но в никакъв случай тя не бива да бъде разглезена. Принцесите изискват от партньора си твърде много, без да му дават достатъчно. Те смятат, че мъжът е длъжен да ги води в скъпи ресторанти и да им подарява скъпи подаръци с или без повод. Мъжете обичат да глезят половинката си, но това трябва да е в границите на разумното и да бъде изцяло по тяхно желание.

 

Мрънкалото – тя винаги ще си намери за какво да се оплаква – дали ще си е счупила нокът, дали келнерът ще забави поръчката ѝ, дали ще е свършил любимият ѝ парфюм... няма значение за какво, важното е да мрънка. Другата негативна черта, която притежава вечно недоволната жена е, че тя постоянно обвинява мъжа до себе си за всичко лошо, което ѝ се случва.

 

Бъбривката – хубаво е една жена да говори, а не само да мълчи, но от много приказки на мъжете им идва нанагорно. Така че е добре бъбривките да бъбрят с приятелките си, но не и с гаджето си. Там думите трябва да не са прекалено много, за да не му надуеш главата.

 

Властната – в днешно време има доста властни жени, които обичат да доминират, да командват и да дават акъл на половинката си. Ако обаче искаш да имаш здрава връзка и да си щастлива, трябва да позволиш на мъжа до себе си да бъде мъж. Прекалената еманципираност може да привлича мъжете в началото, но след няколко седмици той ще избяга от теб, защото иска да има връзка с жена, а не с друг мъж, в каквато роля си влязла ти.

 

Лепката – става дума за тези жени, които са изключително обсебващи, когато са във връзка. Те смятат, че гаджето трябва да им отделя цялото си свободно време и да няма никакъв личен живот. За да бъде връзката ви дълга и здрава, трябва да дадаеш на мъжа до себе си достатъчно свобода, за да се чувства комфортно. Колкото повече го задушаваш, толкова по-скоро той ще поиска да се разделите. А ти не искаш това, нали?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия