Какво жените забелязват у мъжете на първа среща

2015-08-04 18:59:00
Какво жените забелязват у мъжете на първа среща
Снимка: iStock

И мъжете, и жените знаят, че първото впечатление е от огромно значение, затова се стараят да оставят добро такова, особено у някого, по когото си падат. Нека обърнем внимание на нещата, които забелязват представителките на нежния пол, когато се запознаят с някой мъж:

 

Чувство за хумор – доказано е, че дамите обожават да са в присъствието на мъже, които имат голямо чувство за хумор.

 

Гени – след като една жена е огледала мъжа от горе до долу, тя отделя внимание на лицето – кожата, наличието на коса и брада или липсата на такива. Тези неща ѝ подсказват за неговите гени и хигиената му. Ако не е направил усилие да изглежда максимално добре, тя няма да си даде зор да му направи добро впечатление.

 

 

Разговор – много е важно двама души да могат да водят нормален разговор, за да се чувстват добре, когато се заедно. За разлика от представителите на силния пол, дамите се възбуждат не само от външния вид, но и от отношението и вниманието към тях, което се усеща по време на общуването. А и по време на разговор жената разбира дали си общува с интелигентен мъж или с повърхностен господин.

 

Физическо присъствие – на първа среща жената веднага забелязва височината и теглото на мъжа, с когото е излязла. Ако тялото е непропорционално, тя класифицира човека срещу себе си като неатрактивен и несимпатичен. Много често неговите пропорции са съпоставени в ума ѝ с тези на нейното тегло и ръст.

 

Увереност – представителките на нежния пол си падат по уверени мъже, които знаят колко струват и имат самочувствие. Липсата на такова ги отблъсква, защото те не искат да имат сериозни взаимоотношения с човек, който не вярва в себе си и не се харесва. Ако той не се харесва, защо тя трябва да има интерес към него?

 

Усмивката – мъжете с чувство за хумор рядко свалят усмивката от лицето си. Чаровната усмивка е в състояние да впечатли почти всяка жена само за няколко минути. Когато жената види усмихнат мъж срещу себе си, тя се успокоява и разведрява. Освен хубава усмивка, той трябва да има и хубави и бели зъби.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия