Мъжете и жените харесват различни неща в леглото. Със сигурност ти е интересно кои са нещата, които отблъскват представителките на нежния пол, докато правят секс, затова бързаме да ти ги кажем:

 

1. Той спира в най-най-най-най неподходящия момент - ти си била на секунди от оргазъм, когато приятелят ти спира и те пита дали си свършила или трябва да се потруди още. Просто нямаш думи!

 

2. Прекалено е бавен – когато един мъж не свършва дълго време и превърне секса в „лашкане“, жената не е никак доволна. Освен това започват да ѝ минават неприятни мисли, че не успява да го възбуди достатъчно и затова се бави толкова.

 

 

3. Прекалено е бърз – е, знаеш, че на жените трудно се угажда. Представителките на нежния пол не харесват нито прекалено бавния, нито прекалено бързия секс. Има жени, които си мислят, че приятелят им свършва бързо, защото е егоист и гледа само собствения си кеф. Истината е, че често не зависи от мъжа колко време ще му е нужно, за да достигне до оргазъм.

 

4. Говори прекалено много – не е нужно да мълчи и да не отронва и дума, но жените не обичат разговорите по време на секс и направо ненавиждат шегите в такъв момент.

 

5. Изобщо не говори – както вече казахме, не е нужно да си мълчи по време на целия акт, така че е добре, когато мъжът казва нещо от време на време. Жените обичат да чуват нежности, а някои от тях и мръснишки думи.

 

6. Прекалява с доминирането – хубаво е някой да води парада, но всичко трябва да се прави в границите на разумното. Затова мъжът не бива да прекалява със заповедите по време на секс, защото нито той е генерал, нито тя е редник.

 

7. Вика много силно – по време на секс е по-нормално жената да е тази, която да вика повече. Затова повечето дами се смущават, когато правят секс с прекалено шумен мъж.

 

8. Не се къпе преди секс – да, няма как това да се случи, ако сексът е непредвидим, но жените не харесват, когато приятелят им идва при тях веднага след училище/университет/работа и не си е взел душ, преди да се озоват в леглото.

 

9. Прави секс с чорапи – сигурно никога не си се замислял за това, но е факт, че жените мразят да правят секс с мъж, който не си е свалил чорапите. Това е направо отблъскващо!

 

10. Заспива след края на акта – това го правят голяма част от представителите на силния пол, но въпреки това жените продължават да се дразнят. Ние те съветваме да приемеш този факт и да не си хабиш нервите напразно. Мъжете просто са си такива.

Автор: Ралица Солакова