Наскоро говорихме за нещата, които искат мъжете по време на секс. Сега ще обърнем внимание на нещата, които жените мразят по време на секс. И всъщност те не са никак малко и доста мъже всъщност ги правят, без да осъзнават, че това е адски отблъскващо.

 

Та какво всъщност не харесват жените по време на секс?

 

Глупави изрази – ако не знаеш какво да кажеш, за да изглеждаш готин, по-добре си мълчи. Не забравяй, че „мълчанието е злато“. Никоя жена не се кефи на изрази от рода на: „Оооо, бейби, да, такааа, супер е“ и тем подобни.

 

Пъшкане – нормално е жената да пъшка повече от мъжа, но определено е странно, когато е обратното. Така че, момчета, не се притеснявайте да издавате звуци, но не прекалявайте с тях.

 

Тъпи въпроси – по време на секс е добре да се отпуснеш и да се наслаждаваш на случващото се. Няма нужда през няколко минути да питаш половинката си дали ѝ харесва, дали е свършила, дали да смените позата и т.н. Добре е да се научиш да усещаш тези неща и в леглото да говорите с езика на тялото, без да използвате излишни думи. Ако все пак искаш да кажеш нещо на гаджето си, нека то бъде мръснишко.

 

 

Лигави мъже – жените си падат по зрели мъже, а не по недорасли момченца. По време на секс мъжът трябва да говори силно и уверено, а не да променя гласа си, когато се обръща към любимата си и я нарича „злато“, „бебе“ или нещо подобно.

 

Отбиване на номера – ако не ти се прави секс, по-добре не прави, отбиването на номера е много по-неприятно от отказа. Ако си изморен или поради някаква друга причина нямаш желание да бъдеш интимен с партньора си, просто му го кажи, без да се стига до излишни лъжи.

 

Молене за френска любов – много е жалко, когато караш насила гаджето си да те дарява с орални ласки. Няма нужда да се молиш или „деликатно“ да буташ главата му/ѝ надолу. Ако гаджето ти иска да правите орална любов, ще слезе само надолу, без твоето подканване.

 

Неприятни звуци по време на орална любов – добре е да бъдеш активен и да не правиш френската любов лениво, но все пак не бива да прекаляваш със звуците, които издаваш, докато доставяш удоволствие на гаджето си.

 

Пияни мъже/жени – препоръчително е да не правиш секс, когато си прекалил с алкохола. Причината е, че на мъжете им е трудно да се възбудят или да успеят да свършат, на жените – също. По-добре оставете забавлението за другия ден.

 

Намеци за анален секс - има жени, които нямат против да го практикуват, но има и такива, които не искат и е досадно да седиш и да се молиш на гаджето си да опитате поне веднъж. Щом не иска, значи не иска. Приеми този факт и уважавай нейното решение.

 

Пасивност – нито мъжете, нито жените обичат да правят секс с пасивен партньор. Затова се старай да взимаш дейно участие в секса, за да може половинката ти да е доволна.

Автор: Ралица Солакова