Как да разбереш дали гаджето ти прави страхотен секс

2015-07-15 16:13:00
Как да разбереш дали гаджето ти прави страхотен секс
Снимка: iStock

От известно време си имаш гадже, но все още не сте правили секс и на теб ти е много любопитно що за любовник е той. Може да разбереш, преди да се озовете в леглото, като се вгледаш в него и забележиш някои от навиците му.

 

Пише хубаво – да, краснописът определено има общо със секса. За да разбереш дали гаджето ти е добро в леглото, помоли го да напише буквата Ф. Ако я напише ръкописно и с опашка, то трябва да се радваш, защото твоят любим има голямо либидо и огромна сексуална фантазия. Гаджето ти ще направи всичко възможно, за да се чувстваш добре с него в леглото и да бъдеш максимално задоволена.

 

 

Има куче – ако той има куче, за което се грижи редовно, значи е свикнал да поставя нуждите на другите пред своите. Това е добре, защото такъв човек няма как да бъде егоист и ще се грижи да ти е добре във всеки един момент.

 

Ухае добре – не, не става въпрос за неговите парфюми, а за естествената му миризма. Тя е изключително важна, що се отнася до привличането между мъжа и жената. Колкото по-добре мирише гаджето ти, толкова по-голям е шансът да си паснете сексуално.

 

Гризе си ноктите – това определено е доста грозен навик, но се оказва, че мъжете, които си гризат ноктите, са доста страстни по време на секс. Така че вместо да се ядосваш, че го прави, наслаждавай се на уменията му в леглото.

 

Обича еднообразието – има мъже, които обичат рутината и правят едно и също нещо всеки ден, без това да ги тормози и да им тежи. Сексът с тях определено не е вълнуващ, защото те не експериментират и са доволни на едни и същи пози и на секс на едни и същи места.

 

Как шофира – ако той постоянно се притеснява какво може да му се случи на пътя, докато шофира, най-вероятно се държи по същия начин и в леглото, като тогава се притеснява дали се е представил достатъчно добре и дали оргазмът ти е истински или си симулирала. Ако обича да кара бързо, то той в леглото е доста страстен любовник, който определено ще задоволи всички твои нужди. Бавните шофьори са бавни както на пътя, така и в леглото. Те обичат нещата да стават бавно и спокойно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 8 години

Като правиш секс с него?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия