Как да разбереш, че тя е необвързана

2015-07-20 19:11:00
Как да разбереш, че тя е необвързана
Снимка: freedigitalphotos.net

Харесваш си дадено момиче, но няма как да разбереш дали си има гадже. Не искаш да я питаш в прав текст, но определено ти харесва и искаш да излезете. Винаги има възможност тя да е във връзка от разстояние, да е в отворена връзка или да изневерява. Разбира се, може и да е необвързана, но няма как да разбереш това веднага. Подбрали сме няколко признака, които ще ти издадат повече информация за любовния ѝ статус.

 

Тя се е постарала за външния си вид. Повечето момичета правят това ежедневно и много се стараят да изглеждат добре. Но необвързаните внимават много повече как се обличат и гримират, защото искат да направят впечатление на някого. Загледай се дали тя е много нагласена, ако си я виждал няколко пъти обърни внимание дали всеки път е така.

 

 

Тя се заглежда по мъжете. Дамите почти никога няма да заговорят сами някого в дискотеката, но ще го погледнат няколко пъти, за да му покажат, че го харесват. Ако тя се заглежда и определено търси мъжко внимание, можеш спокойно да се пробваш с нея.

 

Тя винаги е с приятели. Виждал ли си я с гадже? Ако я засичаш няколко пъти и тя никога не е с друго момче, а е с компания, вероятно е необвързана. Ако имаше гадже, щеше да излиза и с него.

 

Тя не проверява телефона си. Когато човек очаква обаждане или си пише с някого, проверява телефона си постоянно. Ако гаджето ѝ не може да излезе тази вечер, вероятно на нея ще ѝ бъде мъчно и ще си пише с него или ще го чуе по телефона. Ако телефона ѝ е в чантата и тя не го поглежда, определено можеш да си спокоен, че си няма приятел.

 

Усмихва ти се. Момиче, което е обвързано и не си търси компания, няма да седи сама на бара и да ти се усмихва. Когато те погледне и се усмихне, това означава, че иска да я заговориш и да се запознаете. Иначе би си стояла с компанията и не би търсила контакт с очи.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Добре е, че не разчитам на статиите тук, щях да ям бой или да си стоя сам.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия