Къде да срещнеш любовта [част първа]

2015-07-14 20:28:00
Къде да срещнеш любовта [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Любовта е мечта на всеки тийнейджър. Всеки млад човек иска да си намери готино гадже, с което да прави щури неща, да намира подкрепа и да се чувства обичан. Това е съвсем нормално. Но тийнейджърите често са неуверени и се притесняват да са активни в свалките. Затова постоянно се питат къде могат да срещнат любовта. Можеш да я срещнеш на много повече места, отколкото предполагаш. Сега ще ти дадем някои идеи.

 

Джогинг в парка. Прави ли ти впечатление, че много хора тичат в парка? С идването на летния сезон сякаш те стават все повече. Не се колебай повече, а слагай спортните обувки и излизай навън. Дори да не те бива в спорта, можеш да направиш едно-две кросчета. Това е чудесен начин да се запознаеш с голямата си любов. Струва ти се трудно? Разходи се сутрин в парка и ще видиш колко дружелюбни са спортуващите хора. Поискай съвет или просто поздрави. Така ще завържеш разговор.

 

 

Книжарница. Искаш да си намериш образовано гадже, което чете книги. Тогава отивай в близката книжарница. Най-добре е да направиш това, когато има представяне на твоя любима книга. Ако скоро няма да има такова събитие в града ти, посещавай по-често книжарницата. Има много момичета/момчета, които с радост биха ти разказали какви книги обичат да четат.

 

Музикален концерт или фестивал. Лятото е времето на повечето фестивали и всякакви музикални събития. Имаш билет за концерт на любимия си изпълнител? Не се притеснявай да заговаряш момичета/момчета, които ти се струват симпатични. Дори да не се харесате, ще ви остане спомен за прекрасното преживяване и куп снимки заедно.

 

На почивка. Лятото познава много истории за любови, пламнали през ваканцията. В много от случаите на есен всичко приключва, заради разстояние, заради разлика в начина на живот или по други причини. Но това не е задължителния развой на събитията. Никога не се страхувай да се впуснеш в такава любовна авантюра, не знаеш дали това няма да бъде любовта на живота ти.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия