5 неудобни истини за любовта и връзките

2015-07-13 18:01:00
5 неудобни истини за любовта и връзките
Снимка: freedigitalphotos.net

Любовта е най-сладкото чувство на света. Това е вярването на повечето хора и всеки иска да се влюби. Проблемът е, че нещата малко се променят, когато човек изгради сериозна връзка. Сякаш любовта не е толкова идеална, а и съжителството с друг човек не е особено лесно. Кои са неудобните истини за любовта?

 

Парите имат значение. Колкото и да казваме, че парите не са важни, чувствата са преди всичко и че материалното е на заден план, всичко се променя, когато се наложи да се оправяме сами. В момента, в който се изнесеш да живееш с гаджето си и не взимате пари от родителите си, тогава осъзнавате, че те имат огромно значение. Парите са най-честата тема за спорове и най-голям проблем. Ако успеете дас е подкрепите и да се разбирате, когато нямате пари, връзката ви е стабилна.

 

 

Краят на медения месец. Връзката е в постоянен меден месец, докато не дойде някакъв сериозен проблем или не заживеете заедно. Тогава виждате всички недостатъци на другия, виждате слабостите и истинските проблеми. Няма страшно, това не значи, че се разделяте. Просто и двамата трябва да бъдете готови за компромиси, за повече разбиране и по-малко оплакване.

 

Сериозността може да омръзне. Искаш да си намериш готино гадже, искаш да бъдеш обичан/а и да имаш сериозна връзка. Накрая това ти се случва и се оказва, че на теб ти липсва безгрижния живот на необвързан човек. Така започваш да се колебаеш какво точно искаш – връзка само с един човек, на когото държиш или луди купони от сутрин до вечер и много нови запознанства и секс. Това е въпрос, на който само ти можеш да си отговориш.

 

Комфортът. Помниш ли как с трепет чакаше всяка ваша среща и как се стараеше да се виждате във всеки свободен ден? Сега мисленето ти се променя и планираш пътувания заедно, бъдещето ви. Приоритетите се променят и вече не прекарвате по цяла нощ в разговори и мечти, а все по-често се виждате в неглиже форма – раздърпана тениска и рошава коса.

 

Сексът. Разбира се, той също се променя. Дали ще стане скучен – зависи само от вас. Но едно е сигурно – страстта, с която сте го правели в началото – сега я няма. Тя се е превърнала в доверие, обич, отдаденост и чувства.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия