По какъв секс си падат различните зодии [част втора]

2015-06-23 12:30:00
По какъв секс си падат различните зодии [част втора]
Снимка: iStock

Зодията показва доста както за характера на човек, така и за неговите предпочитания в леглото. За да разбереш повече за себе си или за гаджето си, прочети написаното за отделните зодии: 

 

Везни – представителите на тази зодия са артистични личности, които са вдъхновени в леглото, колкото са и в живота по принцип. Везните обожават да правят секс и го смятат за форма на изкуството. За тях е важен не само сексуалният акт, но и атмосферата и вътрешните изживявания. Везните харесват романтичната музика, съкровените разговори и ароматизираните свещи. Те имат високо мнение за себе си и много обичат комплиментите.

 

Везните могат да правят страхотен секс със Скорпион, Дева и Рак. Също така се чувстват добре в леглото и с представител на зодия Козирог.

 

 

Скорпион – представителите на тази зодия обичат да правят секс – често и по много. За него най-важното е да даде и да получи удоволствие от партньора си. Може да се каже, че Скорпионът е незадоволим, хищен и на моменти дори примитивен.

 

Скорпионът си отива с Козирог, Риби, Стрелец и Водолей.

 

Стрелец – Стрелците смятат, че стига човек да има желание, може да прави секс навсякъде и по всяко време. Представителите на тази зодия са забавни, страстни и игриви. Те обичат да експериментират по време на секс. Обикновено връзката със Стрелец е изключително удовлетворяваща и продължава дълго време.

 

Стрелците приемат живота и секса не толкова сериозно за разлика от Водолеите, но веднъж превъзмогнали своите различия, представителите на двете зодии могат да останат заедно завинаги. Стрелците си отиват още с Дева и Близнаци.

 

Козирог – представителите на тази зодия са страстни любовници, които могат да изненадат всекиго със своя ентусиазъм. Козирозите са доста разкрепостени и когато опознаят интимния си партньор, те са готови на всякакви експерименти с него. Те рядко предлагат прекалено нестандартни и груби неща, но пък за сметка на това влагат цялата си енергия и старание, за да доставят удоволствие на половинката си. Затова не се притеснявай и сподели на гаджето си какво искаш и харесваш в секса.

 

Козирозите си прекарват добре в леглото с представители на зодия Дева и Овен. Везните също са подходящи за представителите на зодия Козирог, особено ако човек търси щастливо, спокойно и дълготрайно обвързване.

 

Водолей – сексуалният живот на представителите на тази зодия се гради на странното и необичайното. Ако гаджето ти е Водолей, ще трябва редовно да опитвате нещо ново, за да успееш да задържиш интереса му. Дори когато Водолеят е намерил човек, с когото са правите страхотен секс, той може да си тръгне, ако му стане скучно.

 

Водолеите търсят партньор, който да е търпелив и всеотдаен и затова си отиват със Стрелец, Риби и Козирог.

 

Риби – Рибите са отворени към най-различни предложения, особено ако те идват от сериозен интимен партньор. За да се харесат на представител на зодия Риби, трябва да си самоуверена личност и в същото време да можеш да отгатваш нуждите на половинката си и да ги задоволяваш своевременно.

 

Рибите си отиват с Везни и Дева заради своята оригиналност и жажда за ласки. Сексът с Овен също е прекрасно изживяване.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия