По какъв секс си падат различните зодии [част първа]

2015-06-22 15:37:00
По какъв секс си падат различните зодии [част първа]
Снимка: iStock

Зодията показва доста както за характера на човек, така и за неговите предпочитания в леглото. За да разбереш повече за себе си или за гаджето си, прочети написаното за отделните зодии:

 

Овен – представителите на тази зодия обожават експериментите и са директни, особено когато говорят за своите сексуални желания. Те обичат да нажежават атмосферата, но и обичат дребните жестове от страна на партньора. Бързо палят, но понякога и бързо горят, т.е губят интерес към половинката си. Овните имат нужда от партньор, който може постоянно да разнообразява техния живот. За тази цел трябва да правите разнообразен секс и да правиш често изненади на половинката си.

 

Овните правят страхотен секс с Рибите, защото те са изпълнени с еротизъм. На тях им подхождат и представителите на зодия Водолей.

 

Телец – за тях физическото общуване е от изключително важно значение. Телците обичат да действат директно и не се интересуват от фантазии и експерименти, освен в случаите, когато са много възбудени. Тогава може да зарадваш гаджето си, като правите секс на романтична музика и около вас има ягоди, шампанско и сметана. За Телците дълбочината на чувствата е важна и те искат да имат сериозна връзка с човека до себе си. Представителите на тази зодия обичат да докосват, да прегръщат, да милват и да се грижат за половинката си.

 

Телците могат да имат хармонична връзка със Скорпион, както и с Козирог. Никак не се разбират с представители на зодия Близнаци.

 

 

Близнаци – те са готови да опитат всичко, което им изглежда интересно и възбуждащо. Близнаците обичат да правят секс в различни пози и на различни места. За да привлечеш интереса им, трябва да си хитър, ловък и да покажеш, че не си глупав.

 

Близнаците обичат разнообразните сексуални партньори и поради тази причина повечето от тях не са моногамни. Стрелецът е изключително подходящ партньор за тях. Девите също могат да привлекат вниманието му, както и някои Водолеи.

 

Рак – да правиш секс с Рак е истинско удоволствие, защото той се старае да задоволи както своите нужди, така и тези на половинката си. Някои Раци обаче са доста срамежливи, така че ще трябва да намериш начин да отпуснеш партньора си и той да ти разкрие потенциала си. Представителите на тази зодия са верни и очакват същото от половинката си. Е, понякога си позволяват да флиртуват, но въпреки това никога не изневеряват.

 

Ракът си пасва най-много с Девата, защото обича дългите разговори и продължителния сексуален акт.

 

Лъв – със сигурност знаеш, че Лъвовете обичат да са център на вниманието и правят всичко възможно, за да го постигнат. Те не пестят енергията си и се опитват да задоволяват на максимум нуждите на своята половинката. Лъвовете са невероятни любовници, но в същото време не си падат по разнообразието. Нямат нищо против да опитат нещо ново, но идеята трябва да идва от партньора им, а не от тях. Лъвовете се разбират много добре с Телците, защото и двете зодии се радват на сексуалните умения на половинката си.

 

Лъвът си отива и с Козирог, който по всякакъв начин му показва, че той е велик и е много добър в леглото.

 

Дева – девите са изключително нежни натури, които са доста умерени в желанията си. Те правят всичко по силите си, за да задоволяват партньора си, като му дават всичко, от което той има нужда. Когато една Дева е влюбена, тя се отпуска и се наслаждава на връзката си.

 

Девите си отиват с представителите на зодия Козирог, както и със Скорпион. При втория вариант обаче трябва предварително да се разберат кой да бъде отгоре.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия