Нещата, които трябва да знаеш за секса в банята

2015-06-22 14:04:00
Нещата, които трябва да знаеш за секса в банята
Снимка: iStock

Всеки човек иска да прави нови и интересни неща по време на секс с партньора си, защото знае, че еднообразието не води до нищо хубаво. Повечето двойки прибягват до най-лесното и в същото време интересно разнообразие, а именно секс в банята.

 

Звучи ти готино преживяване и определено може да бъде такова, но и той като всяко нещо си има своите минуси.

 

Не забравяй, че в банята е хлъзгаво заради водата, затова е добре да правите секс на място, където има дръжки на стената, за които да се хванете. Ако нямате такива, задължително си сложете силиконова подложка, която ще ви предпази от хлъзгане.

 

 

Сексът в банята е готино изживяване, стига да вземете необходимите мерки. Понеже водата отмива естествената смазка на женското влагалище, трябва задължително да използвате лубрикант. Също така трябва да внимавате и с презервативи, защото има възможност да влезе вода в него и да се скъса или изхлузи.

 

Преди да преминете към същинската част, вижте дали по вас не е останал сапун или душ гел, защото могат да създадат сериозни здравословни проблеми на жените.

 

Мъжете обожават оралните ласки под душа, защото имат видимост към случващото се, а в същото време водната струя от душа е насочена към тила и гърба и им прави приятен масаж. Разбира се, не само той може да получава орални ласки в банята. Можеш и ти.

 

Водата не бива да бъде повече от 38 градуса, защото може да доведе до проблеми с ерекцията.

 

Не правете грешката да пълните ваната до горе, защото рискувате да наводните съседите. Не забравяйте, че като влезете и двамата вътре, нейното ниво ще се вдигне доста. Затова я напълнете максимум до половината и влизайте един по един. Нека той седне в центъра на ваната със сгънати крака под себе си, а ти отгоре с гръб или лице към него.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия