Какви грешки допускат момчетата в секса

2015-06-21 16:04:00
Какви грешки допускат момчетата в секса
Снимка: freedigitalphotos.net

Сексът е една от най-любопитните теми на тийнейджърите. Винаги е интересна за тях и определено е най-коментираната. Така тийновете чуват и вярват в различни градски легенди, свързани със секса. Проблемът е, че много от тези неща са митове и благодарение на тях, момчетата допускат много грешки в леглото. Кои са те?

 

Пропускаш любовната игра. Вероятно смяташ приятелката си за страхотна и обожаваш тялото ѝ. Тя е прекрасна и съвсем не ѝ трябва много време, за да те възбуди. Но при жените положението е доста по-различно. Тя също те обича и те намира за страхотен, но има нужда да я предразположиш. Затова не пропускай ласките в секса, нито оралния секс. Тя има нужда от това, за да се почувства желана и да изпита удоволствие.

 

Не използваш презерватив. Повечето момчета смятат, че е достатъчно да има доверие между партньорите, за да правят секс без презерватив. Разбира се, че това не е достатъчно. Повечето жени смятат, че е важно сексът да бъде безопасен. Дори да не си изневерявате и да няма риск от полово предавани болести, нежеланата бременност не е за подценяване. Затова не настоявай да махаш презерватива, а прояви разбиране към приятелката ти, която има страхове.

 

 

Прекалена нежност или прекалена грубост. Всъщност нито една крайност не е добра идея. Затова поговори с приятелката си какво харесва в секса, а ако нямате опит, поговорете какви представи имате. Това е много важно да се изясни още отначало. Не е добра идея да се стигне до грубост, която може да нарани партньора.

 

Мислиш, че порното е реалност. За съжаление, порното дава грешна представа за секса. Всъщност филмите са режисирани и не мисли, че всичко, което виждаш е редно или безопасно. Много от ситуациите в порното са немислими на живо – например редуване на вагинален и анален секс. Това е наистина опасно, заради бактериите в ануса, които попаднали във влагалището са наистина сериозен проблем.

 

Не гледаш реакциите на приятелката си. Няма как да ти кажем какво харесва тя и кои са нейните вкусове. Това трябва да откриеш сам и да разбереш какво тя харесва. Не е толкова трудно, колкото изглежда, просто следи тялото ѝ.

 

Пришпорваш я. Това е една от най-големите грешки, които можеш да направиш. Приятелката ти не е готова за секс или не иска да прави нещо конкретно – например орален секс. Ако я пришпорваш и я караш насила, няма как да се опусне. Затова се постарай да я предразположиш, за да преодолее притесненията си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия