Неговите пръсти показват как ще се държи с теб на първато ви среща

2015-06-16 16:59:00
Неговите пръсти показват как ще се държи с теб на първато ви среща
Снимка: iStock

Имаш среща с едно момче и се чудиш как ще мине. В края на вечерта със сигурност ще разбереш, но ако нямаш търпение, просто погледни пръстите на ръцете му. Те ще ти подскажат дали той ще се държи джентълменски с теб и дали ще си прекарате добре.

 

 

Представителите на силния пол, които имат къс показалец и по-дълъг безимен пръст, са склонни към големи усилия, за да се харесат на жената, по която си падат. Те правят романтични подаръци с или без повод и винаги плащат вечерята, когато са на среща. Също така тези мъже обръщат голямо внимание на външния си вид, преди да се видят с жената, която харесват – слагат нови дрехи, скъп парфюм, правят си прическа и т.н.

 

Учените са доказали, че съотношението между пръстите е свързано с количеството на мъжкия хормон тестостерон, на което е подложено бебето през вътреутробното развитие. Колкото по-къс е показалецът, толкова повече е бил тестостеронът.

 

Представителките на нежния пол с по-дълъг показалец от безименния пръст полагат повече усилия да се харесат на даден мъж. Те също са склонни към романтични жестове и подаръци.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия