Няколко идеи за среща, които жените ненавиждат

2015-05-16 15:04:00
Няколко идеи за среща, които жените ненавиждат
Снимка: Dreamstime

Прието е, че момчетата трябва да избират местата къде да излизат с гаджето. Жените са свикнали да избират от няколко възможности, които мъжа предлага. Проблемът е, че двата пола имат различни разбирания за „приятна” среща. Какво не харесват жените?

 

На кафе. Това е най-безобидната идея, която може да бъде измислена. Повечето момчета смятат, че „да излезем на по кафе” е нещо съвсем приемливо и нормално. Но жените не го харесват, писнало им е. Дамите искат нещо по-различно, искат разнообразие и нови места, а не кафето, в което ходите всеки път.

 

Спортно събитие. За съжаление много момчета смятат, че е чудесна идея да заведат приятелката си на такова събитие. Ако тя обича спорт и наистина иска да гледа някое състезание, тогава ще се радва да я заведеш на такова място. Но в масовия случаи жените намират това за скучно и с удоволствие биха пропуснали мача, за да отидат на шопинг с приятелка.

 

Мотаене с приятелите. Мъжките компании са нещо готино, но жените не се радват особено, ако трябва да прекарат така няколко часа. Ти може би смяташ, че е забавно да събереш приятелите си и гаджето, но не винаги е така. Ако тя е единственото момиче, всички започват да ѝ обръщат прекалено много внимание. Освен това често пъти майтапите са неприемливи, понякога и груби. Помисли си дали не е по-добре да се видиш с приятелите си по-късно.

 

Екшън. Жените си падат по романтични филми и екшъните определено не са им любими. Всяко момиче с досада ходи на кино, когато гаджето ѝ настоява да гледат новия екшън с любимите му актьори. Момчета, ако искате да впечатлите приятелката си, изберете нещо, което да харесвате и двамата.

 

На среща със семейството. Тези срещи са доста трудни, а понякога и мъчителни. Ако от скоро си с това момиче, имай предвид, че тя се притеснява да се запознае с родителите ти. Затова не я притискай и недей да ги запознаваш твърде скоро. А и не е нужно да се срещате толкова често със семейството на другия, понякога тези срещи стават досадни и развалят доброто настроение.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

Ама се дърпат, ако директно им кажеш да дойдат във вас и че ще бъдете сами.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия