Начинът му на хранене показва дали го бива в леглото

2015-05-12 14:36:00
Начинът му на хранене показва дали го бива в леглото
Снимка: thinkstockphotos.com

Има много неща, които са в състояние да покажат характера на любимия ти. Едно от тях е начинът на хранене. Виж какво обича да си похапва и разбери какъв любовник е:

 

Лакомник – за него не е важно каква е храната, а да е в големи количества. Храни се изключително бързо, не говори и не обръща внимание на никого, докато не се нахрани. За него не е важно къде е с половинката си – дали навън или у дома, нито е важно колко е дълъг сексът. За него е важно да бъде удовлетворен в крайна сметка, без значение дали сте правили секс 5 минути или половин час.

 

 

Любител на лютите храни – ако приятелят ти обича да хапва пикантни храни, то явно той е мъж със здрава психика и човек, който влага енергия и страст във всичко, с което се захване. Той среща доста трудности в живота си, но знае как да се справя с тях. В леглото е много добър и обича да води разнообразен сексуален живот, благодарение на което няма как да ти е скучно с него.

 

Ценител на хубавите ястия – твоят приятел обича да яде в изискани ресторанти, където обстановката е на ниво. Когато се храни сам, той винаги използва нож и вилица и се спазва всички маниери на добро поведение. Обикновено тези мъже са самовлюбени егоцентрици. Те обичат да демонстрират своите качества пред другите представители на силния пол. Обичат да правят секс пред огледалото, да записват домашно порно и приятелката им да им прави стриптийз.

 

Почитател на сладките неща – мъжете, които обичат сладко, знаят, че е най-лесно да впечатлят една жена, която ѝ подарят нещо шоколадово на първа среща. Ако не може да се сдържа и очите му блестят при вида на вкусна торта или сладолед, значи той е успял да запази младежкия си чар и умее с лекота да общува с хората. Той е жизнен, весел, няма комплекси и обича да води разнообразен начин на живот. Може би няма перфектна фигура, защото често похапва сладки изкушения, но за сметка на това няма високи критерии за половинката си. Сексът с него е страхотен, защото той не се притеснява от тялото си и се раздава максимално.

 

Безразличен към храната – за него е все едно какво яде – дали е висококачествен кашкавал или най-евтиният. Когато се храни, той прави и още нещо, защото иначе му е скучно – гледа телевизия, чете вестник, говори по телефона, рови се в интернет и т.н. Държи се егоистично в леглото, залага на традиционните пози и места за правене на секс и смята, че дългата любовна игра е загуба на време. Не очаквай много от този мъж в леглото.

 

Обича да си похапва – твоят приятел дъвче бавно и се наслаждава на всяка хапка и глътка питие. Старае се да води разнообразен начин на живот, като постоянно опитва нови храни и напитки. Има самочувствие и знае колко струва. Обича да пътува по света и знае как да привлича вниманието на хората. Той има богат сексуален опит и е наясно как да задоволи половинката си. За съжаление, на него изневерите не са му никак чужди.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия