Как да разбереш, че ТОЙ иска ти да направиш първата крачка

2015-05-11 11:57:00
Как да разбереш, че ТОЙ иска ти да направиш първата крачка
Снимка: thinkstockphotos.com

В днешно време мъжете и жените като цяло са равнопоставени, като това се забелязва както в професионалния, така и в личния живот. Затова не бива да се учудваш, ако си момиче, а момчето чака от теб да направиш първата крачка. Има доста представители на силния пол, които са големи срамежливци и разчитат на девойките, които първи ще съберат достатъчно смелост и ще ги заговорят. Как да разбереш, че момчето чака от теб ти да направиш първата крачка?

 

Праща приятелите си при теб – седи, наблюдава те отдалеч, но няма смелост да дойде и да те заговори. Вместо това изпраща 1-2 свои приятели при теб, които да го направят вместо него. Те, разбира се, ти казват за него и ти намекват, че той има интерес към теб. Момчето очаква, ако и ти имаш такъв към него, да отидеш и да го заговориш. Така че, ако въпросното момче ти допада, няма смисъл да чакаш да направи първата крачка, защото той няма да стигне по-далеч от това да изпрати приятелите си при теб.

 

 

От известно време е сам – има доста причини, поради които едно момче може да си няма гадже, като една от тях е, че си пада по теб, но не намира смелост да те заговори и да се запознае с теб. Разбира се, това е само една от възможните причини, има и доста други, така че гледай на картинката по-глобално.

 

Нервен е, когато е близо до теб – когато един мъж си пада по една жена, той лесно се изнервя/притеснява в нейната компания. Фактът, че той се притеснява, когато сте заедно и му е трудно да контролира емоциите си, ясно показва, че има интерес към теб и не иска да се изложи.

 

Постоянно флиртува – от известно време се виждате и единственото, което се случва помежду ви, са флиртове. За него това явно е достатъчен знак да ти покаже, че си пада по теб. Ако и ти имаш интерес към него, превърни флиртовете в нещо повече, защото шансът той да направи първата крачка клони към нула.

 

Изпраща ти сигнали – има хора, които са като коне с капаци и не виждат, когато някой ги сваля. Ти обаче от известно време имаш усещането, че въпросното момче ти изпраща сигнали. Ако това е така, то бъди сигурна, че той те харесва, но се притеснява да ти го покаже по друг начин.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия