Как да разбереш, че излизаш с "играч"

2015-05-04 18:30:00
Как да разбереш, че излизаш с
Снимка: freedigitalphotos.net

Първите срещи са винаги най-сладки и запомнящи се. Тогава сме под влиянието на пеперудите в стомаха, нервното усещане преди среща и дългите разговори на по чаша кафе или топъл шоколад. Тези срещи са с цел опознаване, тогава разказвате един на друг за себе си и лесно установявате дали има химия, или не. Но под влиянието на чувствата, понякога се объркваме. Как да разбереш, че момчето, с което излизаш, е „играч“?

 

Заглежда се. Опитай се да забележиш на къде той гледа, когато сте двамата и просто се разхождате или отивате някъде. Той забелязва ли другите момичета? Заглежда ли се по тях? Къде е погледът му? Ако се е фокусирал изцяло върху теб, това е чудесно, защото явно си го омаяла съвсем. Но ако той се разконцентрира и постоянно гледа другите момичета, имай предвид, че може би не си единствена за него.

 

Твърди, че родителите го обожават. Мнението на родителите е много важно за всеки тийнейджър. Затова всеки иска да има готино гадже, което родителите да одобрят. Има момчета, които се вписват чудесно в родителските критерии и бъдещият ти приятел твърди, че е точно такова момче. Смята, че родителите го обожават, когато се запознаят с него. Имай предвид, че може би това е театър и той просто умее да се представя за такъв, какъвто не е.

 

Изведнъж изчезва. В началото на всяка връзка, партньорите сякаш се залепват един за друг. Това са моментите, в които човек е толкова запленен от гаджето си, че нищо друго не го интересува. Така прекарваш много време с него, чувате се постоянно, но в един момент той изчезва напълно. В последните 24 часа не ти отговаря, не ти пише и не те търси. После се появява изведнъж от нищото без обяснения. Това е сигурен признак, че нещо не е наред.

 

Той е неверник по природа. Има хора, които са изневерявали, но се е случвало инцидентно, най-често веднъж. Те съжаляват за постъпката си и това никога повече не се повтаря. Но има и един друг тип хора, които са неверници по природа. Те не се променят и не спират да изневеряват. Ако ти е признал, че е изневерявал преди и то системно, замисли се дали този човек е за теб.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия